[İstanbul - MT]

Selam dostlar sirkecideki mtosiklet aksesuarcilari pazar günü açıkmi bilen varsa lütfen

küçükçekmeceden selamlar dostlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

dostum bende orada oturuyorum gerçi bizim motorlar sizinkilerin yanında dalgıç pompa olur ama olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------

Arkadaşlar cennet mahallesi hürriyet caddesi yürüş alanındaki simit tadında önünde birkaç motosiklet gördüm Ktm Duke Asya Nostalji vs. forumdan olabilir düşüncesiyle burdan sesleniyorum :flower: bizde ordayız farkedin artık aynı forumun insanlarıyız :king: chopper ve hyo gt250r geliyoruz tanışmak nasip olur inşallah.. BÜTÜN MT AİLESİNİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN :rendeer:

dostum bende orada oturuyorum nasip olursa tanışırız ama benim motor sizinkinin yanında dalgıç pompa olur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------

Selam dostlar sirkecideki mtosiklet aksesuarcilari pazar günü açıkmi bilen varsa lütfen

benim bildiğim kapalı oluyor bir kere lazım olmuştuda kapalıydı geçen yaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

beyler tanışma için beylikdüzünde toplanacağız etkinliklerde konu başlığını aşağıya kopyalıyorum

23.08.14 Beylikdüzü tanışma etkinliği

Selam arkadaşlar dün 10da büyükçekmeceden taksime. Taksimdende 7.20 de çıkarak büyükçekmeceye gittim (ama nasıl gittim) Giderken sorun yoktu ama dönerken trafikle boğuşmak yordu beni. Çağlayandan avcılara kadar trafik vardı. Ve bazı zamanlar sağ tarafta cm le geçilecek yerden geçmek zorunda kaldım cbr 125r ile. Arkadan gelen küçük scooterlar dibime kadar giriyor bazılarına yol verdim sinirimi bozmasın diye. Açıkcası biraz şüpheye düştüm sağdaki küçük yerden korna çalarak geçtim cogu zaman yenibosna tarafında 2 araç arasından (sol ile orta şeritteki araçların arasından) geçerek gittim ama temkin edici 2 araç arasında öyle geçmek. Tavsiyeleriniz nelerdir bu trafikle uğraşmakla ilgili?

Selam arkadaşlar dün 10da büyükçekmeceden taksime. Taksimdende 7.20 de çıkarak büyükçekmeceye gittim (ama nasıl gittim) Giderken sorun yoktu ama dönerken trafikle boğuşmak yordu beni. Çağlayandan avcılara kadar trafik vardı. Ve bazı zamanlar sağ tarafta cm le geçilecek yerden geçmek zorunda kaldım cbr 125r ile. Arkadan gelen küçük scooterlar dibime kadar giriyor bazılarına yol verdim sinirimi bozmasın diye. Açıkcası biraz şüpheye düştüm sağdaki küçük yerden korna çalarak geçtim cogu zaman yenibosna tarafında 2 araç arasından (sol ile orta şeritteki araçların arasından) geçerek gittim ama temkin edici 2 araç arasında öyle geçmek. Tavsiyeleriniz nelerdir bu trafikle uğraşmakla ilgili?

Dikkat et egzoz takabilirisin trafik için

Yakiti artirmak istemiyorsan boş boş gaz açmayacaksin amac ses degil trafikte görünür olmak eskiden bendede vardi cbr 125 devil egzoz kullaniyordum seside güzeldi

Gaziosmanpaşadan merhaba foruma uyeydim ama konuyu yeni gördüm gaziosmanpaşa ve civari buluşmalar olursa katilmak isterim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar