küçükçekmeceden selamlar dostlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
dostum bende orada oturuyorum gerçi bizim motorlar sizinkilerin yanında dalgıç pompa olur ama olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Arkadaşlar cennet mahallesi hürriyet caddesi yürüş alanındaki simit tadında önünde birkaç motosiklet gördüm Ktm Duke Asya Nostalji vs. forumdan olabilir düşüncesiyle burdan sesleniyorum :flower: bizde ordayız farkedin artık aynı forumun insanlarıyız :king: chopper ve hyo gt250r geliyoruz tanışmak nasip olur inşallah.. BÜTÜN MT AİLESİNİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN :rendeer:
dostum bende orada oturuyorum nasip olursa tanışırız ama benim motor sizinkinin yanında dalgıç pompa olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
Selam dostlar sirkecideki mtosiklet aksesuarcilari pazar günü açıkmi bilen varsa lütfen
benim bildiğim kapalı oluyor bir kere lazım olmuştuda kapalıydı geçen yaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
beyler tanışma için beylikdüzünde toplanacağız etkinliklerde konu başlığını aşağıya kopyalıyorum
23.08.14 Beylikdüzü tanışma etkinliği