[İstanbul - MT]

İyi ve sıcak akşamlar istanbul MT

içim üşüdü bugün motorun garaj zamanı geldimi ne dersiniz:silent:

geçen hafta bigüzel temizledim, motorun altını,farın içini,çamurlukların altını bile sonra temiz bir şekilde koydum garaja dayanamadım 3 gün sonra gene çıkardım kullanmaya başladım.:p

*İstanbul MT olarak bir buluşma ayarlasak, en azından bir sıcak çay içer tanışır arkadaş oluruz derim ben.

Son düzenleme:
günaydın İstanbul
yağmura devam,her akşam motor yıkıyorum sabah yine aynı çamur içinde :pale:
bu mevsimde bukadar soğuk yine iyi şükretmek lazım.hiç yoktan motora biniyoruz yine :)
bir kar yağsa aynen garaja
bir akşam buluşabiliriz,ben anadolu yakası mesela
hayırlı işler,kazasız belasız sürüşler

günaydın İstanbul
yağmura devam,her akşam motor yıkıyorum sabah yine aynı çamur içinde :pale:
bu mevsimde bukadar soğuk yine iyi şükretmek lazım.hiç yoktan motora biniyoruz yine :)
bir kar yağsa aynen garaja
bir akşam buluşabiliriz,ben anadolu yakası mesela
hayırlı işler,kazasız belasız sürüşler

Orta bir yerde buluşalım istanbul MT olarak maksat arkadaşlık maksat muhabbet:cat:

dün işe motorla gittim toplasan 4 km kadar karnıma ağrılar girdi soğuktan.
Altta kazak üstüne deri mont kesmedi.

abartmayın arkadaşlar ben 110 km geldim istanbula pazartesi 16,00 civarı evet elllerimi hissetmiyordum ama başka bi sıkınıt yok acil el olayını cözmem lazımda bakalım nasıl..

üşdügünü düşünme :p
pantolon ve mont saglamsa üşüme pek olmuyoda ellerin üşümesini engelleyemedim tak çıkar ısıtmalar var uygun fiyatta onlarda deniyeyim yazarım işe yararsa.

zaten motorun ustunde üsüdügümü hıssetmıyorum indikten sonra bacaklarımın soguklugu 20 dk gitmiyo :)
ama güzel bir kışlık pantolon ile olurdu :)

bu havada pantolonsuz binmek cesaret ister :) en kısa zamanda edinmelisin cok daha keyifli hale geliyor ozaman bu iş..

zaten motorun ustunde üsüdügümü hıssetmıyorum indikten sonra bacaklarımın soguklugu 20 dk gitmiyo :)
ama güzel bir kışlık pantolon ile olurdu :)

İndikten sonra egzosun yanına çömel kalk yaparak bacakları egzos üzerinde biraz gezdirirsen baya iyi geliyor. İki dakkada üşümesi geçiyor. (Denenmiştir)

mrb arkadaşlar.. ahh ah bizde bi karar verebilsek alsak motosikletimizide üşüsek :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar