[İstanbul - MT]

selamlar İstanbul,hayırlı pazarlar.
hava güzel ve güneşli bugün yol yapmalı ama ne tarafa acaba :p

akşam saat 6 dan sonra müsait olacağız (misafirim var yolcu etmem lazım) 6 dan sonra uyarsa biyerlerde takılabiliriz :)

selamlar İstanbul,bir kaç günlük soguk ama güneşli hava yine yerini yağmura bıraktı :pale:
akşam bir güzel yıkadım motoru gün içi biraz turlarım diye ama işten eve gelene kadar çamur içine büründü.sevmiyorum bu yağmur olayını
kazasız günler arkadaşlar

Sorma abi,bende yıkattım parıldıyo o biçim,her su gördüğümde caddede zigzaglar çiziyorum :queen:

çamuru hiç sevmiyoruz biz motörümle :)

Meteoroloji yanılmaz ise bu hafta sonu tüm motosiklet severler müjde :)

Biraz soğukta olsa hava açık olacakmış...

Geçen Hafta dediydim bak :)

Bu haftada Söylüyorum : yine meteoroloji yanılmaz ise cuma gününden itibaren hafta sonu hava yine açık olacak :)

(Kapatırsa değiştiririz mesajı :) )

iyi geceler İstanbul,hava buzz gibi,insanın içi üşüyor valla :pale: motoru garajamı çeksek artık

yağış yoksa sorun yok Tamer'cim,sıkı giyinip düşeriz yollara evelallah,zaten bayadırda görüşemiyoruz,:)

valla yağmur yine bi nebze tulumla atlatıyoruzda soğuk fena ilhan abi bırrr :p şimdi daha yeni çapadan geldim baya bir üşüdüm desem yeridir :pale:
bi ara görüşelim abi şile bizi yordumu ne :p

yarın hava güzel,bizim köfte işi de yattı,hani köfte yiycektik?

valla geçen hafta sonu sinan abiyle karşılaştık kadıköyde,o da diyordu ne zaman gelirsiniz diye bi kısmet olmadı işten :) ama bu aralar gidebiliriz bir ara,belkide yarında olabilir.geçersem karşıya seni ararım abi müsaitsen beraber gideriz.

yarın hava güzel bi yerlere kaçmayı düşünüyorum,bu güzel havaları bulamayız bi daha.yarın Sinan çalışıyormu ki?

hayırlı akşamlar İstanbul.MT bu akşam haremde çay molasındayız arkadaşlarla,yolu düşeni bekleriz.

Selamlar tüm motorcu arkadaşlarımaa!!! Yeni katılan bir dost olarak herkese merhaba! hayırlı cumalar

hayırlı hafta başı arkadaşlar yine yağmurlu ve çamurlu İstanbul :p şu yolları bi güzel yıkasalar'da üzerimiz kirlenmese.
kazasız belasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar