[İstanbul - MT]

İstanbul MT kurumuş be yaa , kimsecikler uğramıyor buralara , hareket arkadaşlar hareket silkelenin biraz ,

bende burdayımmm gerçi şuan izinde gaziantepteyim,hem motorumu hem sizleri özledim arkadaşlar ama havalar kötü aralık 10 da dönücem ama bakalım :)

hayırlı işler arkadaşlar,kazasız belasız,diğer araçlara dikkat edelim,kasaplar çoğalmaya başladı memlekette.

Havalar bozmayacak gibi maşallahı var yahu,bizede binmekten başka seçenek kalmıyor :)
gerçi kötü olsada sürüyoruz ama :)

hayırlı cumalar arkadaşlar.yağmur,kar geliyormuş aman dikkat
İstanbul hayırlı geceler kazasız belasız

hayırlı hata sonları arkadaşlar.saat 15:20 de işten paydost ettim ,motoru çalıştıracağım ooo dışarda tipi var nasıl kar yagıyor.dedim tutar-tutmaz bir yandan motoru ısıtıyorum,dedim motor ısınırken yağmurlukları giyineyim en iyisi.bir çıktım dışarda yol bembeyaz olmuş.asfaltı ayağımla bastım baktım ayagım kayıyor yani zemin kar tutmuş işim zor dedim,ama arabayı çıkarmak daha zor çünkü rampa aşağı duruyor çıkması zor motora talim.rampa yukarı yavaş yavaş çıkıyorum hafif gaz motorun arkası yanlıyor ülen diyorum şimdi bir kros olucaktı değme keyfime :p zar zor iş yerinin bahçesinden asfalta çıktım ara sokak caddeye 300 mt var rampa aşağı :pale: yusuf yusuf ayaklar yerde ne olur ne olmaz
sonunda ana caddeye indim :p dağa ile yaptığım maçı kazandım şimdilik.Allahtan cadde açık doğru eve motoru sil üzerini ört yarın Allah kerim.aman diyorum akşam soğuk yaparsa don olayına dikkat yollarda.

s.a. zeytinburnundayım tum ıstanbullu mt lere slm.

a.s. hoşgelmişsiniz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------

Selam Arkdaşlar ßende Siteye Yeni Üye Oldum ßende AwCılardan Onur..
hoşgeldin arkadaşım görüşmek tanışmak dileğiyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------

selamlar, ben de 10 gün önce motor sahibi oldum, Maltepe'de oturuyorum..

hoşgeldin...

Herkese Merhabalar...

Ben Bağdat Caddesinden Umut :) Eğer buralarda toplu sürüşler buluşmalar vs. oluyorsa bende katılmak isterim... Sevgiler saygılar

Merhaba ,
Ümraniye Çarşıda oturuyorum. Hyosung Gt 250 R almayı düşünüyorum. 15 Ocak yada yakın bi tarihte.. Alacağım motor Kadıköy - Caddebostan'da ama teknik konulardan pek anlamıyorum.. Ayrıca motoru aldığım yerden benim evime kadar kullanacak ehliyetli biri gerek.. Bu konuda yardımcı olabilecek gönüLLü arkadaşLarımız var mı ? Beni küçümseyecek arkadaşLar oLabiLir.. (Madem motor kuLLanmayı biLmiyorsun neden alıyorsun? gibi..) Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.. Görüşlerinizin tümüne saygı duyuyorum.. Ama herşeyin bir ilki vardır.. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

Günaydın İstanbul,günaydın motosiklet'çi arkadaşlar.kazasız belasız hafta sonu gezmeleri,yolumuz farımız açık olsun :p
sen motorunu al hayırlısıyla yardımcı oluruz sana.ama madem direksiyon yok neden 250 r düşünüyorsun,kullanabilecekmisin yoksa hediyemi alıyorsun birine.

Kendim kullanacağım.. Al diyosun da motor pertse aLmama ne gerek var ki zaten :) Anlayan birinin kontrol etmesini rica ediyorum sadece..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İSTANBUL MT anadolu yakasında oturanlarla bir gözdağı serüveni yaşamak LAZIM...

bu arada ben YunusEmre

kurtköyde ikamet ediyorum :()

Kendim kullanacağım.. Al diyosun da motor pertse aLmama ne gerek var ki zaten :) Anlayan birinin kontrol etmesini rica ediyorum sadece..

o zaman sıkıntı değil.alacagın tariha 1 -2 gün kala özelden mesaj at yardımcı olurum.ümraniyede bir arkadaş vardı ama naked güzel temiz bir motordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar