[İstanbul - MT]

küçükçekmece civarı arkadaslar neredesiniz?
bi buluşalım yahu mesela fuara avcılar tarafından gelenlerle buluşur gideriz nasıl olur?

hoca buluşuruz buluşmasına da benim yavruda elektrik sonu var sanırım fuara kadar da hallolmaz çünkü çeptede para yok boş yerin varsa gelyim :)

s.a beyler 250 mct almalimiyim...fikirleriniz nelerdir..sifirmi almaliyim yoksa 7000 - 8000 km de ikinci elmi almaliyim..2000 e kadar bulunuyor...tavsiyeniz nedir..

tanısma

Merhaba tum motor sever arkadaslar genclıgımde hayal ettıgım ortama ancak 50 yasında emeklı olduktan sonra kavustum her ne kadar gec kalmıs olsam bıle cevremde benden daha buyuk motor tutkunu abılerımle ve genc arkadaslarla tanısmak benım ıcın bır ayrıcalık her keze saglıklı ve huzurlu bır omur dılıyorum

Abi İstanbul'a time gerek yok, hepimiz tim gibiyiz burda :)

yok bir aralar yarasa timi vardı.akşamları buluşup istanbul sokaklarında turluyorlardı.güzergah belli olmadan dolaşmaya devam.bol sohbet güzel ortam ama kayboldular.:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------

:bestmt:::unsure::merhaba herkeze bende geldımmm göztepe zıverbeydeyımm:bestmt:

hoş geldiniz bende kadıköy

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------

Merhaba tum motor sever arkadaslar genclıgımde hayal ettıgım ortama ancak 50 yasında emeklı olduktan sonra kavustum her ne kadar gec kalmıs olsam bıle cevremde benden daha buyuk motor tutkunu abılerımle ve genc arkadaslarla tanısmak benım ıcın bır ayrıcalık her keze saglıklı ve huzurlu bır omur dılıyorum

hoş geldiniz.bu arada ben arda.

iyi akşamlar sevgili istanbul mt. :rendeer:

iyi akşamlar ugurapay abi, korkut kardeş, nasılsınız sevgiler. :rendeer:

Herkeze keyifli hafta sonları geçirmeleri dileğiyle, bugun hava ruzgarlı İstanbul'da yağış yok.

herkese iyi haftasonları artık havalar ısınır gibi ve ben motosıklete bınemıyorum(affınıza sığınarak salatalığın biri otoparkta motorumun önune arabasını cekmış te..)bence cumartesı gecelerı yarasa timi kurabiliriz yakışır derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar