[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Durmak yok yol grubuyla yola devam:p

Good morno the people of the Istanbul's mt .Pazar malum pazartesi öğleden sonra ben karşıya geçiyorum bağdat caddesinde olacağım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 ----------

Pazar bir aradayken konuşuruz.:p

herkese hayırlı bayramlar olsun,sağlık ve mutlulukladolu nice bayramlar dilerim.:rendeer:

günaydınlar istanbul mt,herkesein bayramını en içten dileklerimle kutlar esenlikler dilerim

İstanbul'lular dikkat yerler kaygan yağmur şiddetli yani giysiler ve korumalıklar tam olsun bu hava kalecilerin en çok gol yediği ve motorcuların en çok kaza yaptığı hava...

arkadaşlar haftaya iyi başlayın Allaha emanet olun

İstanbul yol grubu eğer danıştay katsayıya onay çıkarmazsa yani geri adım atmazsa dershaneyi bırakıyorum ve butun gezilerde en ön kortejdeyim :)

Hello mt istanbul's people how are you ne var yu:queen:Korkut senin kulaklarını çekeceğim ula piknik yapısınız nıye heber vermirsiniz lo.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:35 ----------

MT istanbullu kardeşlerim hayırlı günler Allah kazasız belasız bol kazançlı günler işler nasip eylesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:36 ----------

İstanbul yol grubu eğer danıştay katsayıya onay çıkarmazsa yani geri adım atmazsa dershaneyi bırakıyorum ve butun gezilerde en ön kortejdeyim :)

Herzaman başımızın üzerinizde yeriniz hazır ve nazır:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------

Eyi günler sanırım:rendeer: Kimseler olmadığına göre iyi değiller sanırım.:p:mrgreen:

eyiyiz gurban çok eyi:queen:

1000 rr alacağım galiba ama seneye he he he he :queen:

Her yerde yer var eyv. ama bu dershane elimi kolumu bağlıyordu açıkçası danıştayın kararı geri almasını pek istemiyorum sıkıldım bunaldım artık derslerden kafa dağıtmak lazım 3 ay okuduk yeter artık profosor mu olucaz ben ömrü hayatım boyunca bu kadar çalışmadım.ins, karar geri dönmezde bende cebimdeki 2 seneliğin rahatlığıyla her kortejda rahatça yer alırım :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar