[İstanbul - MT]

Aramıza hoşgeldim arkadaşım.Bu konu hakkında iyi sayılacak bir seviyede değilim ama şeffaf tarza bir sticker alırsan kağıt olana göre yağmura daha dayanıklı olur.Tasarım da güzel olursa yemede yanında yat :p :queen::queen:

n62gemini32600hf5.jpg

kask bu. Şeffaf bir sticker olmaz gibime geliyo karasahin arkadaşım:pale: babamda demezmi 'la o italyan bayrağı pislik insanlar, öcalanı desteklediler' diye zınk dedim kaldım :queen: yani yaptırmam lazım bu stickerı :pr:

:rendee GÜNAYDIN İSTANBUL MT :rendee

Sizlere sağlıklı neşeli ve huzur dolu bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar.

celikgürsel' Alıntı:
Sizlere sağlıklı neşeli ve huzur dolu bir hafta sonu diliyorum arkadaşlar.

:cat:
Günaydın İstanbul MT :rendeer: kalçama yediğim iğneden sonra uyuyamıyorum:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:07 AM ----------

ohoooo millet uyuyo ya :queen: gerçi hava pek güzel değil :farao:

Son düzenleme:
karasahin arkadaşım sticker olayına ne diyorsun? :silent:

Merhaba.Sticker olayında ne mi diyorum?Oraya benim dediğim tarzda bir sticker yapıştırırsan senin için daha iyi olur.Demek istediğim şu şeffaf zeminli harfleri renkli olanlar varya dükkanların vitrinlerinde olanlar.Kağıt olanlara göre plastik olduğu için yağmura daha iyi dayanır.

transparanlığı varmı peki onların? yani mesela Türk bayrağı yaptıracağım. Hadi tamam zemin şeffaf yanlız bu şeffaflık Türk bayrağınada yansımasın? Sonra kaskın üstüne yapıştırınca alttan italyan bayrağı gözükmesin isterim

transparanlığı varmı peki onların? yani mesela Türk bayrağı yaptıracağım. Hadi tamam zemin şeffaf yanlız bu şeffaflık Türk bayrağınada yansımasın? Sonra kaskın üstüne yapıştırınca alttan italyan bayrağı gözükmesin isterim

Şu şekilde aslında.Benim şeffaf dediğim olay plastik olması.İsteğin rengi zemin olarak seçebiliyorsun diyaznı vs. Şeffaf derken nasıl bir şey olması gerektiğini anlatmaya çalışmıştım.Sonuç olarak senin istediğin yeri kapatacaktır.Umarım anlatabilmişimdir:cat::cat::cat::cat:.

s.a Günaydın Cumleten İstanbul MT güzel bi pazar günü geçirmeniz dileğiyle :rendeer:

Hadi kurbağa olduk bizi eski halimize döndürecek prenses lazım nereden bulucaz :queen:

okadarını ben bilmem o tamamen sizin kabiliyetinize kalmış :queen::queen:

gelecemde arkadaş ist. dada araç kullanmak özel beceri ister sanırım.öyle bir trafik ben hiç bir yerde görmedim, oraya geldiğimde önce sizden eğitim almam gerekir

bekleriz istanbula trafiğe kısa sürede alışırsın merak etme. bilmen gereken ilk kural şu
istanbul trafiğinde yol verilmez alınır. birileri seni görsün yol versin dersen akşama kadar beklersin haberin olsun :p

Şu şekilde aslında.Benim şeffaf dediğim olay plastik olması.İsteğin rengi zemin olarak seçebiliyorsun diyaznı vs. Şeffaf derken nasıl bir şey olması gerektiğini anlatmaya çalışmıştım.Sonuç olarak senin istediğin yeri kapatacaktır.Umarım anlatabilmişimdir:cat::cat::cat::cat:.

ben anlamadım :silent: bidaha anlatırmısın :p:p

Abla hoşgeldin.Umarım sınavın iyi geçmiştir.Benim şeffaf plastikten kastım hani şu dolmuşlarda yazan semt isimleri vardır ya harf harf o tarzda bir şey diyorum reklamcı-tabelacı tarzı yerlerde yapıyorlar istediğin renk ve şekillerde ancak fiyat konusunda hiç bir bilgim yok. :cat::cat:

Abla hoşgeldin.Umarım sınavın iyi geçmiştir.Benim şeffaf plastikten kastım hani şu dolmuşlarda yazan semt isimleri vardır ya harf harf o tarzda bir şey diyorum reklamcı-tabelacı tarzı yerlerde yapıyorlar istediğin renk ve şekillerde ancak fiyat konusunda hiç bir bilgim yok. :cat::cat:

teşekkürler canım sınav geçmesi gerektiği gibi geçti. :p

şakaydı yahu anladım :queen:

okadarını ben bilmem o tamamen sizin kabiliyetinize kalmış :queen::queen:

bekleriz istanbula trafiğe kısa sürede alışırsın merak etme. bilmen gereken ilk kural şu
istanbul trafiğinde yol verilmez alınır. birileri seni görsün yol versin dersen akşama kadar beklersin haberin olsun :p

dediğim gibi birçok yönden tam benlik o zaman, yol verme huyum sıfır, aralara dalmayı severim, ehhh ağzımda biraz laf yapar:queen: demekki ist bana uyar

Günaydın İstanbul ve İstanbulda motosiklet üstünde yol culuk yapanlar doslar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:20 AM ----------

dediğim gibi birçok yönden tam benlik o zaman, yol verme huyum sıfır, aralara dalmayı severim, ehhh ağzımda biraz laf yapar:queen: demekki ist bana uyar

tamam sen gelmeden piskolajik olarak olmuşsun hazırsın :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güaydın istanbulllllllll,herkese hayırlı işler bol kazançlar,kazasız keyifli sürüşler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar