[İstanbul - MT]

gelecemde arkadaş ist. dada araç kullanmak özel beceri ister sanırım.öyle bir trafik ben hiç bir yerde görmedim, oraya geldiğimde önce sizden eğitim almam gerekir

Bence İstanbulda motosiklet kullananlar ağzı iyi laf yapmalı siz anladınız ne demek istediğimi.

Bende burdayım artıkın adım Alp Kadıköy'den dört gözle aktiviteleri bekliyorum :cat::mrgreen:

Aka sende herkesi alıştırıyorsun yafs...
ne yani hocam bu adam tornacımı:mrgreen: piston silindir deyişiminde honlatmaya gider tornacıya ordan gelme oldu:)
Bence İstanbulda motosiklet kullananlar ağzı iyi laf yapmalı siz anladınız ne demek istediğimi.
abi o zaman tam adamıyım oranın:queen:
:rendeer: Adana mt den istanbul mt ye saygılar seviler. iyi akşamlar arkadaşlar. :rendeer:
haydaaaaaaaaaa :cyclopsan
senin ne işin var buralarda adaşım :bounce:
adanaaaaaaaaaaa hoşgeldinnnn :rendeer:

o adam ayda yılda bir yazar:mrgreen: onun adına kabul ederseniz ben teşekkür edeyim:)
hoşbulduk cadı hanım:rendeer:

İstanbul MT bu soru burda mı sorulur bilmiyorum ama sorayım dedim. Bende nolan n62 marco melandri replicası kask var ve üstünde italyan bayrağı var onları yapıştırmayla Türk bayrağı yapsam diye düşündüm. Reklamcılara gidip sorduğumda bana yapıştırma yapabileceklerini ancak kağıttan olabilceğini söylediler. E buda yağmur yüzü görünce aşınır kötü bir görüntü oluşturur ve çıkar yani. Düzgün yağmura dayanabilcek yapıştırma nerede yaptırabilirim acaba arkadaşlar? İstanbul Anadolu yakasında olabilirse çok iyi olur. :silent:

İstanbul MT bu soru burda mı sorulur bilmiyorum ama sorayım dedim. Bende nolan n62 marco melandri replicası kask var ve üstünde italyan bayrağı var onları yapıştırmayla Türk bayrağı yapsam diye düşündüm. Reklamcılara gidip sorduğumda bana yapıştırma yapabileceklerini ancak kağıttan olabilceğini söylediler. E buda yağmur yüzü görünce aşınır kötü bir görüntü oluşturur ve çıkar yani. Düzgün yağmura dayanabilcek yapıştırma nerede yaptırabilirim acaba arkadaşlar? İstanbul Anadolu yakasında olabilirse çok iyi olur. :silent:

Aramıza hoşgeldim arkadaşım.Bu konu hakkında iyi sayılacak bir seviyede değilim ama şeffaf tarza bir sticker alırsan kağıt olana göre yağmura daha dayanıklı olur.Tasarım da güzel olursa yemede yanında yat :p :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar