[İstanbul - MT]

merhaba arkadaşlar 3 aylık scooter tecrübemden sonra dün verdiğim ani karar ile 250 cc lik chopper ile noktalamış bulunmaktayım.
şu anda sabır ile plaka ve ruhsat işlemlerimin bitmesini bekliyorum sonra istanbul kazan ben kepçe olucam,
herkese kazasız belasız iyi sürüşler diliyorum.

merhaba arkadaşlar 3 aylık scooter tecrübemden sonra dün verdiğim ani karar ile 250 cc lik chopper ile noktalamış bulunmaktayım.
şu anda sabır ile plaka ve ruhsat işlemlerimin bitmesini bekliyorum sonra istanbul kazan ben kepçe olucam,

Kardeşim hayırlı olsun :rendeer:.Bende pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla pazartesi fazerim geliyor inşallah.

hayırlısı olsun arkadaşım kazasız belasız bol kmler dilerim :rendeer:

Yazları seviyorum işte bir organizasyon daha..:cat:

dur bakalım yaz daha yeni başlıyo :p (ama çokda çabuk bitiyo :pale: )

İstanbulu artık hiç sevmiyorum lalalam :pale:

hayırdır niye sevmiyon istanbulu :pale:

Maçakadaki luna parkı eğlencesi süperdi hele kamıkazeye binmek yokmu :))))))) oy oyyyyyyyy

Kardeşim hayırlı olsun :rendeer:.Bende pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla pazartesi fazerim geliyor inşallah.

len korkut ne rekti fazer sormayı unuttum bide kafa grenajlı olanın danmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------

Maçakadaki luna parkı eğlencesi süperdi hele kamıkazeye binmek yokmu :))))))) oy oyyyyyyyy

evet güzeldi gerçekten ama benim için çarpışan otolar.kamikaze değil

Günaydın istanbul mt
haftasonu süperdi gs yi yendik dolmabahçede turladık :cherry:
bu arada ilk kazamı yaptım sanırım artık tam bir motorcu olduk :cherry:
bundan sonra yeri ıslak görürseniz o sudur deyip geçmeyin yağ olabilme ihtimalide varmış :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar