mrb
ewet geldi gelmezmi
yıkıldı bütün sınıf :queen::queen:
hababam bizim yanımızda halt etmiş :cat:
kardeşim werdıgın lınkten ılana ulaşilmiyor.onun için ilan nosu olsun yazda bakayım ben
Selam ark. hepinize ben Ankara'dan Mert
siz İstanbul'lu dostlarımı rahatsız etmemin sebebi İstanbulda bi motosiklet beğenmem ve almak istememdir...
Bu konuda sizden fikir yardım ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica edicem...
Beğendiğim motorun linki :
http://www.sahibinden.com/sok_sok_fi...Q displayitem
Bu motosikletin sahibi arkadaşımız mıdır?(forum üyesi)
Değilse yakınlarında olan bi büyüğümüz, abimiz, kardeşimiz, dostumuz varmıdır bakabilicek...
Malum ha diyince Ankara'dan gelip alınmaz motosiklet boşa gelmiş olamayalım hani herkesin vakti değerli sonuçta benim için bi vaktini ayırabilicek motosiklete bakabilicek biri olursa sevinirim...
Bir diğer husuta ben gayet sizden onay alırsam ki umarım
motosikleti alabilmek için Üsküdar'a gelmem gerek Ankaradan edindiğim bilgiler doğrultusunda trenle gelirsem Haydarpaşa garı yakınmış ordan gelebilirmişim... Daha basit bir yolu varmıdır ? başka bi tavsiyeniz ?
Alım-Satım vb. masrafı ne olur? Yanıma almam gereken ne vardır daha önce hiç alım-satım işlemi yapmadığım için soruyorum kusuruma bakmayın
Şimdiden teşekkürler aklıma gelen başka soru olursa size danışırım
Bu konuda yardımı olabilicek bi arkadaşımız yok sanırım
ben olayım dedım ama ılan lınkı yanliş ılaşilmıyor ılana.sen ılna nosunıu wer kardeşim bana
Selam ark. hepinize ben Ankara'dan Mert
siz İstanbul'lu dostlarımı rahatsız etmemin sebebi İstanbulda bi motosiklet beğenmem ve almak istememdir...
Bu konuda sizden fikir yardım ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica edicem...
Beğendiğim motorun linki :
http://www.sahibinden.com/sok_sok_fi...Q displayitem
Bu motosikletin sahibi arkadaşımız mıdır?(forum üyesi)
Değilse yakınlarında olan bi büyüğümüz, abimiz, kardeşimiz, dostumuz varmıdır bakabilicek...
Malum ha diyince Ankara'dan gelip alınmaz motosiklet boşa gelmiş olamayalım hani herkesin vakti değerli sonuçta benim için bi vaktini ayırabilicek motosiklete bakabilicek biri olursa sevinirim...
Bir diğer husuta ben gayet sizden onay alırsam ki umarım
motosikleti alabilmek için Üsküdar'a gelmem gerek Ankaradan edindiğim bilgiler doğrultusunda trenle gelirsem Haydarpaşa garı yakınmış ordan gelebilirmişim... Daha basit bir yolu varmıdır ? başka bi tavsiyeniz ?
Alım-Satım vb. masrafı ne olur? Yanıma almam gereken ne vardır daha önce hiç alım-satım işlemi yapmadığım için soruyorum kusuruma bakmayın
Şimdiden teşekkürler aklıma gelen başka soru olursa size danışırım
Bu konuda yardımı olabilicek bi arkadaşımız yok sanırım
ben olayım dedım ama ılan lınkı yanliş ılaşilmıyor ılana.sen ılna nosunıu wer kardeşim bana