[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiki bi acıklama yapalım kısaca istanbul genelindeki gecen geziyede katılmıstım

120-150 km yol gidiyoruz ortalam 20ytl benzin gider

ikeada kahvaltı yaparsak 7-10 ytl arası

kafede oturuyoruz içecekler her kafedeki gibi cay 1 cola 2ytl

mangal için kendimiz yapalım dedik ama caghların tavsiyesi ile orda bi yerde yeme kararı aldık oda olsun 10-15 ytl
işte hepsi bu

tabiki bi acıklama yapalım kısaca istanbul genelindeki gecen geziyede katılmıstım

120-150 km yol gidiyoruz ortalam 20ytl benzin gider

ikeada kahvaltı yaparsak 7-10 ytl arası

kafede oturuyoruz içecekler her kafedeki gibi cay 1 cola 2ytl

mangal için kendimiz yapalım dedik ama caghların tavsiyesi ile orda bi yerde yeme kararı aldık oda olsun 10-15 ytl
işte hepsi bu

Evet arkadaşım fazla bir maliyeti yokmuş lakin ( katılaayacağımı daha önceden belirtmiştim sadece fikir yürütüyorum) bence orada biryerde yiyeceğiniz yemeğin mangal kadar zevgi olacağını zannetmiyorum misal önceden oradaki bir arkadaş aracılığıyla bir mekan ayarlansa ve sıcak bir ortamda mangal yapılıp eğlenilse bence çok daha sıcak bir ortam oluşur. tabi karar alınmış bir kere:)

Evet arkadaşım fazla bir maliyeti yokmuş lakin ( katılaayacağımı daha önceden belirtmiştim sadece fikir yürütüyorum) bence orada biryerde yiyeceğiniz yemeğin mangal kadar zevgi olacağını zannetmiyorum misal önceden oradaki bir arkadaş aracılığıyla bir mekan ayarlansa ve sıcak bir ortamda mangal yapılıp eğlenilse bence çok daha sıcak bir ortam oluşur. tabi karar alınmış bir kere:)

chaglar arkadasımız görüşmüş bi yerle orası müsait olmasada bu tür yerler orda cok gecen gittiğimiz yerde ister kendin pişir ister onlar pişirsin diye 2 alternatif vardı biz hazıra konduk fena da degildi çok ta pahalıda degildi
ledo isimli üyenin düzenlediği gezinin ayrıntısı asagıdaki linkte mevcuttur crack
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/27035-%5Bmt-istanbul%5D-sile-gezisi-pazar-21-01-07-a.html

erol abi ilk yardım kursundan biliyorum cene kemiğimin yeri degişti

Garip olacak ama kampçı olduğumdan benim tercihim ne kendin pişire ne de restorana gitmektir... Bir arkadaşımız mangal teli getirir , müsait biryerde ateş yakılır , sucuklar sosisler pişirilir ekmeklere doldurulur afiyetle yenir , yanında da plastik bardakta kola içilir :p

olur görkem bu tür ızgaraları o tarafta her nalburdan hatta yol kenarından seyyar satıcılardan bile bulabiliriz

orada hep birlikte karar veririz

Arkadaşlar yarın buluştuğumuzda detayları zaten konuşuruz. Pahalı olmayacak... Zaten gideceğimiz yer benim tanıdık.. Kuşkunuz olmasın zaten eğer uymayan bişe olursa bir şekilde hallederiz içiniz rahat olsun hertürlü imkanımız var köyümüzde..

Bu saatte yazıyorum kim okur blemiyorum anca sabah nete giren olursa diye işte yazıyorum:mrgreen: Zaten çok geç olmuş ben de yatıyım de sabah uykulu olmayalım di mi? Hadi iyi geceler yarın(bugün) görüşmek üzere...:rendeer:

Hadin bakalım o zaman arkadaşlar hayırlı yolculuklar yolaçıkmadan üzerinizi ben üşümem diyip sakın ince takılmayın hatta çantanız varsa extra giysi alın...
Yolunuz açık olsun kazasız belasız yolculuklar.
Sabah nöbetim var birdahaki sefere inşallah bende sizlerle birlikte olacağım.

beyler kendinize dikkat edin hava çok soğuk resim çekmeyide unutmayın lütfen biz gelemeyenler için

arkadaşlar bu arada 18 mart çanakkale gezisi için benide listeye eklermisiniz benim motoru o tarihe toparlarım herhalde :)

herkese tekrar selam van-erciş'te askerliğimi tamamlayıp geldim
uzun süredir ortalarda yoktum
SELAMLAR OLSUN MTCİLER

saol puma yeniden hosgeldin aramıza. . . Arkadaslar bugun gezide onun için cevap lar gecikebilir:D bizde kaldık işte ahhhhhhh ulen orda olmak vardı diye aglıyoruz:pr:

Arkadaşlar 10 dakika önce geziden eve döndüm... Soğuğa rağmen çok güzel bir geziydi... Gelemeyenler çok şey kaçırdı....

@puma tekrar aramıza dönmen çok güzel hoş geldin gecmiş olsun diyelim iyiki böle birşeye ön ayak olmussun bizde elimizden geldiğince devam ettirmeye calısıyoruz en kısa zaman da buluşmak dilegiyle

ewet arkadaslar keyifli bir gezi oldu resimler elbetteki yavas yavas düşecektir ancak ben yarın akşam atabiliri malum işyerinden atıyorum resimleri videolarda olacak
@avcı bizde eski günleri arar duruma düştük böyle kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz işte sen ve senin gibi yeni gelen arkadasların katılımıyla tekrar hareketlendiririz istanbul mt yi senide buluşmalar bekliyoruz av sezonu acıldı
@kasvet çanakkale gezisine eklenebilmen için 18 mart topiğine mesaj atmalısın umarım motorun o zaman a kadar düzelir benimki düzeldi ama 1.056,00 ytl tutuyr bu ahfta cıkarmayı düşünüyrum parayı denklersem

@immigrant aglamay gerek yok bu cuma toplantıısnı istinye tarafına kaydırırız olur biter artık hareketlendirelim cuma buluşmalarını arkadaslar

Henüz fazla bir yorum yapılmadı Gezi resimlerini bekliyoruz;) bakalım nasıl geçmiş:)

Bu soğuğa rağmen Kahraman Motorcu arkadaşlarımızı hiç bir söz ve doğa şartı durdurmadı ve onlar amaçlarını gerçekleştirdiler :) Walla hellal olsun size :) heyecanla soğukta donmuş ama yıkılmamış hallerinizi bekliyoruz:queen:
Ama kıskanmadım dersem bu geziyi yalan olur güzel havada tekrarlıyalım bu geziyi :):bounce:

sileti0.jpg

sile2lr6.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar