[İstanbul - MT]

Allah dışarda kalanlara acısın 1 saatliğine dışarı çıktım otobus duş aldırdı ıslattı ki dışarda olanların gidecek yeri olmayanların halleri ne durumdadır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,hayırlı hafta sonları

Hayırlı günler İstanbul Mt :rendeer:

Bi tanışsaydık bi tanısaydık seni hani hiç fena olmazdı :silent:

daha siteye yeni üye oldum tanımıyosunuz haklısınız tabi:) istanbul üni öğrencisiyim sefil öğrenci hayatı yaşıyorum işte:)) yavaş yavaş tanışırız ben motor alana kadar daha çoook takılırım siteye:))

Günaydın Arkadaşlar :rendeer:
Camdan bir baktım Çamlıca tepesi yok çalmışlarmı ne :p

selam istanbul,uğurum korkutum sizlerede selam olsun,

Selamun aleyküm millet Allaha emanet olun

Günaydın Arkadaşlar :rendeer:
Camdan bir baktım Çamlıca tepesi yok çalmışlarmı ne :p

ugur abi akşamları görünmez memleket oluyor çamlıca.dışardan bakınıyorum etrafa tertemiz hiç bir şey görünmüyor :p iyi de yağmur yagıyor bu aralar hava buz gibi valla.bırr. herkeze hayırlı akşamlar istanbul mt :rendeer:

iyi akşamlar istanbul mt,az önce haberlerde izledim,cendere yine taşmış her taraf göl nedir bu mega kentin çektiği adanaya da yağmur yağıyor ama hiç bir dere taşmıyor,bizim belediye başkanını sizin oraya transfer edelimde toprak bişeyler öğrensin,yıllar önce halk dalga geçiyordu 2 metre çapındaki atık su borusunu neden döşüyorsun, paramızı toprağamı gömüyorssun diye şimdi herkes memnun neyse allah kolaylık versin hepinize zor şartlar altında yaşıyorsunuz

iyi akşamlar istanbul mt,az önce haberlerde izledim,cendere yine taşmış her taraf göl nedir bu mega kentin çektiği adanaya da yağmur yağıyor ama hiç bir dere taşmıyor,bizim belediye başkanını sizin oraya transfer edelimde toprak bişeyler öğrensin,yıllar önce halk dalga geçiyordu 2 metre çapındaki atık su borusunu neden döşüyorsun, paramızı toprağamı gömüyorssun diye şimdi herkes memnun neyse allah kolaylık versin hepinize zor şartlar altında yaşıyorsunuz

herkes işini doğru dürüst yapsa sorun kalmayacak, devlet işleri özel sektöre veriyor, onlarda eksik yapıyor, sonra devletin mühendisi yapılan işi nasıl kontrol ediyorsa onay veriyor, sonra görüyoruz herşey sil baştan yeniden yapılmalı!!!
o işi yapan firma, onaylayan mühendisler, kurum başkanları, belediye başkanları hepsi sorumlu değil mi? bunlardan bu hataların hesabı sorulmadıkça daha çok tadiri ilahi deriz ... nasıl depremde evleri yıkılan mütahitleri sorumlu tutup hapse attılar bu da aynı şey ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar