alper topic takip ettiysen şehir dışında olacağımı bildirdim. istanbulda bulunduğum tarihte yapılan her türlü etkinliğide katıldığımı bilirsin.
dilavercim,burda olsan geleceğini biliyorum. cenazede zaten yanımızdaydın.daha farklı etkinlikler yapılması durumunda onlara katılırsın artık..
Arkadaşlar ayrıca bugün; Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı bizi aradı ve kendilerininde pazar günü bize katılacaklarını söyledi. geçen hafta onurun ailesini yaklaşık 70 motorlu kurye ziyaret ederek başsağlığı dilemişlerdi.
Pazar günü çok kalabalık olacağımızı düşünüyorum. Lütfen mümkün olan herkes katılımda olsun gerekirse yakın illerden dahi katılınabilinir çünkü bu olay gerçekten çok önemli ve katılım sayısının çok olması dikkati daha fazla çekecektir.
Bu trafik cinayeti yarın hepimizin başına gelebilir bunun için lütfen katılmaya özen gösterelim, motosiklet veya araç farketmez..
bu yapabildiğimiz en büyük eylem olsun...
hepimiz motorcuyuz ve bu olay hepimizin başına gelebilir..
ayrıca kamera ve fotoğraf çekimi yapılacak. Ayrıca Onurun resmi motosikletlere yapıştırılmak üzere herkese dağıtılacak..
Ben ve gökhan(plur) arkadaşımız, Onurun kaza yaptığı yerdeki metrobüs hattının ortalama 1 km civarındaki bariyerlere kısa aralıklarla siyah kurdela bağlamayı düşünüyoruz..
pazar günü yanımızda olacak gerçek motorcu arkadaşlarımızda tanımış olacağız.
Arkadaşlar bugünün yarını var, lütfen klavyeden yazmak kolay ama gerçek anlamda çözüm üretmek istiyorsanız Pazar Günü buluşma yerinde bekliyor olacağım..