[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet arkadaşlar yönetime laf atıp bizleri duyarsız olmakla suçlayan kimseler iki gündür birşey yaazamıyor nedense
ayrıca hepimizi duyarsızlıkla suçlayanlarında ne kadar duyarlı olduğunu görüyoruz şu an için katılım sayısı 24 :farao:
bakalım neler olcak sabırla bekliyorum

alper topic takip ettiysen şehir dışında olacağımı bildirdim. istanbulda bulunduğum tarihte yapılan her türlü etkinliğide katıldığımı bilirsin.

Super Moderator
alper topic takip ettiysen şehir dışında olacağımı bildirdim. istanbulda bulunduğum tarihte yapılan her türlü etkinliğide katıldığımı bilirsin.

ben senin ist. dışında olcağını okudum sana bişi demedim meraklanma işin olabilir sonuçta
çoğunluğun cuma günü işleri olması dolayısıyla cenazeye katılamamaları gibi
ben normal bir günde böyle bir ziyaret için kaç kişi gelcek onu merak ediyorum:cat:

dilavercim,burda olsan geleceğini biliyorum. cenazede zaten yanımızdaydın.daha farklı etkinlikler yapılması durumunda onlara katılırsın artık..

Arkadaşlar ayrıca bugün; Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı bizi aradı ve kendilerininde pazar günü bize katılacaklarını söyledi. geçen hafta onurun ailesini yaklaşık 70 motorlu kurye ziyaret ederek başsağlığı dilemişlerdi.

Pazar günü çok kalabalık olacağımızı düşünüyorum. Lütfen mümkün olan herkes katılımda olsun gerekirse yakın illerden dahi katılınabilinir çünkü bu olay gerçekten çok önemli ve katılım sayısının çok olması dikkati daha fazla çekecektir.
Bu trafik cinayeti yarın hepimizin başına gelebilir bunun için lütfen katılmaya özen gösterelim, motosiklet veya araç farketmez..

bu yapabildiğimiz en büyük eylem olsun...

hepimiz motorcuyuz ve bu olay hepimizin başına gelebilir..

ayrıca kamera ve fotoğraf çekimi yapılacak. Ayrıca Onurun resmi motosikletlere yapıştırılmak üzere herkese dağıtılacak..

Ben ve gökhan(plur) arkadaşımız, Onurun kaza yaptığı yerdeki metrobüs hattının ortalama 1 km civarındaki bariyerlere kısa aralıklarla siyah kurdela bağlamayı düşünüyoruz..

pazar günü yanımızda olacak gerçek motorcu arkadaşlarımızda tanımış olacağız.

Arkadaşlar bugünün yarını var, lütfen klavyeden yazmak kolay ama gerçek anlamda çözüm üretmek istiyorsanız Pazar Günü buluşma yerinde bekliyor olacağım..

Arkadaşlar ayrıca bugün; Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı bizi aradı ve kendilerininde pazar günü bize katılacaklarını söyledi. geçen hafta onurun ailesini yaklaşık 70 motorlu kurye ziyaret ederek başsağlığı dilemişlerdi.

Pazar günü çok kalabalık olacağımızı düşünüyorum. Lütfen mümkün olan herkes katılımda olsun gerekirse yakın illerden dahi katılınabilinir çünkü bu olay gerçekten çok önemli ve katılım sayısının çok olması dikkati daha fazla çekecektir.
Bu trafik cinayeti yarın hepimizin başına gelebilir bunun için lütfen katılmaya özen gösterelim, motosiklet veya araç farketmez..

bu yapabildiğimiz en büyük eylem olsun...

hepimiz motorcuyuz ve bu olay hepimizin başına gelebilir..

ayrıca kamera ve fotoğraf çekimi yapılacak. Ayrıca Onurun resmi motosikletlere yapıştırılmak üzere herkese dağıtılacak..

Ben ve gökhan(plur) arkadaşımız, Onurun kaza yaptığı yerdeki metrobüs hattının ortalama 1 km civarındaki bariyerlere kısa aralıklarla siyah kurdela bağlamayı düşünüyoruz..

pazar günü yanımızda olacak gerçek motorcu arkadaşlarımızda tanımış olacağız.

Arkadaşlar bugünün yarını var, lütfen klavyeden yazmak kolay ama gerçek anlamda çözüm üretmek istiyorsanız Pazar Günü buluşma yerinde bekliyor olacağım..

arkadaşlar bu kadar büyük bir topluğuğu bir arada bulmak biraz zor olur
lütfen katılımı en üst düzeyde tutalım

anadolu yakasından gelıcek olanlar goztepe koprusunun altında toplanıp beraber gıdelım.

Katılımın çok olmasıyla beraber sesimizi duyuracağımıza inanıyorum. Bu iş burada kalmamalı, bam bam,ben ve onurun çocukluk arkadaşı polat bu işin peşini bırakmayacağız...

Arkadaslar benim bir önerim daha var.Anadolu yakasından gelicek olan arkadaslar göztepe koprusu altında bulusalım.Oradan mecidiyekoy yada daha iyi bir noktada avrupa yakasından o yone dogru gıdecek arkadaslar ıle bulusup birlikte gidersek daha iyi olur kanaatindeyim.Malum e-5 biraz tehlıkelı ozellıklede seri hızlanmayan motorlu arkadaslar ıcın.En azından toplu bir sekilde hepberaber gider, yolda giderkende dikkat cekmis oluruz.Ne dersiniz ?

Ben varim arkadasim, harem kadikoy istikametine dogru, goztepe koprusu alti.

2 hafta önce bende kaza yaptım bi kolum alçıda dolayısıyla motor surecek halde degılım ama awcılara gelebilirim bi aksilik olmazsa bende orda olmak istiorum .

Aynı gün (1 şubat) Kazlıçeşmede "Yollarda ölmek istemiyoruz" mitingi var arkadaşlar.
Mitinge destek versek ve bu etkinliği 1 hafta ertelesek nasıl olur?

afiij5.png

Aynı gün (1 şubat) Kazlıçeşmede "Yollarda ölmek istemiyoruz" mitingi var arkadaşlar.
Mitinge destek versek ve bu etkinliği 1 hafta ertelesek nasıl olur?

afiij5.png

zaten orada toplanan arkadaşlar onur mezarına gidecekler. sadece buluşma yeri kazlı çeşme olsa daha iyi olur

miting kaç saat sürücek gültekin bilgin varmı?
ayrıca bam bam yukarıda motosikletli kuryeler dernegininde bize katılacagını yazmış? miting ve ziyaret birleştirilicek mi? yoksa bize katılmaktan vazmı geçtiler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar