[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Desteğim tam fakat final sınavları nedeni Istanbulda olmadığımdan katılamayacağım... :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emre o gün çalıştığından 15:30 / 16:00 gibi sizlere katılabileceğiz ama orada olacağız..

Super Moderator
evet arkadaşlar yönetime laf atıp bizleri duyarsız olmakla suçlayan kimseler iki gündür birşey yaazamıyor nedense
ayrıca hepimizi duyarsızlıkla suçlayanlarında ne kadar duyarlı olduğunu görüyoruz şu an için katılım sayısı 24 :farao:
bakalım neler olcak sabırla bekliyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katılmayı isterdim bilirsiniz. :pale: Allah ailesine sabır versin.

Anadolu yakasından giden arkadaşlardan biri beni alırsa Onur'u anmak ve ziyaret
etmeyi bende çok istiyorum.Belki olarak işaretlemek zorunda kaldım.

Hasan'cım,geleceğimi bi netleştireyim senide alabilirim.Büyük ihtimalde gideriz.

evet arkadaşlar yönetime laf atıp bizleri duyarsız olmakla suçlayan kimseler iki gündür birşey yaazamıyor nedense
ayrıca hepimizi duyarsızlıkla suçlayanlarında ne kadar duyarlı olduğunu görüyoruz şu an için katılım sayısı 24 :farao:
bakalım neler olcak sabırla bekliyorum

İşin içinde kervan var,yol var,yürümek hatta sürmek var! Bakmayacaksın böyle ufak tefek arızalara.Biz gidelim Onur kardeşimizi layığıyla analım ve duamızı edelim.Gerisi teferruattır.

GKN

allahtan bi mani çıkmazsa orda olmayı istiyoruz.. cuma gününe kadar netleştirip topicden bildiririm..

şişli veya taksim civarında gidecek arkadaş varsa beraber gideriz.Bu arada incirli plazanın acık adresi koyarsanız iyi olurdu.inşallah orda olmaya çalışacaz

bilinen bir yerde buluşup topluca gitsek ? Katılmak istiyorum fakat yeri net olarak bilmediğim için biraz zor olucak gibi düşünüyorum

Omurlu alisveris merkezi acik adresi galiba bu arkadaslar, internetten buldum, biri teyit edebilir mi?

Şair Orhan Veli Sokak No: 22
(E5) Ömür Durağı
Bahçelievler-İSTANBUL

http://www.omurplaza.com/

Son düzenleme:

Kroki budur arkadaşlar basitce Cevizlibagdan bakırköy istikametine devam ederken Merteri geçtikten sonra yokuşu bitirince İncirli çıkışından yanyola geçip ulaşılıyor Ömür Plazaya.

Alper benden önce yazmış şimdi gördüm
Pazar günü görüşmek üzere ;)

Arkadaslar benim bir önerim daha var.Anadolu yakasından gelicek olan arkadaslar göztepe koprusu altında bulusalım.Oradan mecidiyekoy yada daha iyi bir noktada avrupa yakasından o yone dogru gıdecek arkadaslar ıle bulusup birlikte gidersek daha iyi olur kanaatindeyim.Malum e-5 biraz tehlıkelı ozellıklede seri hızlanmayan motorlu arkadaslar ıcın.En azından toplu bir sekilde hepberaber gider, yolda giderkende dikkat cekmis oluruz.Ne dersiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar