gecmıs olsun okanım sana bısey olmaması sevındırıcı kendıne ıyı bak bıze lazımsın...
gecmıs olsun okanım sana bısey olmaması sevındırıcı kendıne ıyı bak bıze lazımsın...
ablacım saol yaa içimiz dısımız bir :mrgreen: oraya kadarda yorduk senle gokhan abiyi kusura bakmayın :rendeer: saolun
okan aramızda ne kadarda dargınlık olsa kaza işlerini herzaman önemsemişimdir.. büyükk geçmişş olsunn.. ikimizde hyosung hyosung dedikk aldıkk cewabımızı =) tkrarr gcms olsn
canım benim geçmiş olsun tekrar, kask mont sürekli ağzımızda geziyo uzun zamandır..
dikkat ettimki çevremizdeki herkes gerçekten kaskını montunu eksik etmeden, eldivenlerinide eline giyerek gayet şık ve güvenli bi şekilde motosikletine biniyor..
ama dikkatimi çeken bir diğer sorun; koruma kask ,mont ve eldivenden ibaret deil..
motosiklet ler için üretilmiş korumalı pantolonlar var, bu kazada birde pantolon olsaydı kardeşmizin hiçbi sorunu olmicaktı, motoruna atlayıp evinin yolunu tutucaktı..
her bütçeye uygun 100 ytl den 1000 ytl ye kadar pantolonlar mevcut, alın bi tane giyin abicim..
dizlik bile çok güvenli bi koruma sayımaz, ss motor kullanıyosunuz, düştüğünüzde ilk çarpma etkisindeki darbeyi engellesede, sürünme esnasında sağa sola dönebilir..
okancım öncelikli lafım tabiki sana, eşofmanla motora binilmez, hocanın dediğini yap, yaptığını yapma demişler
sen dediğimi dinle, kendine bi pantolon al..
hee bide, mootorun frenleri tutmuyosa bunu baştan söle de, bende takım elbiseyle kazalı frenleri hiç olmayan motora binme gafletinde bulunmakla beraber 120 km nin üüstüne çıkmiyim, soora durması zor oluyo![]()
:cat: :cat: :cat: haklısın abi dicek laf yok yannlız 70 le nası gectin yanımızdan ablaya dondum e bunun frenler dagıldı nası kullanıyo böle dedim bi şok olduk valla gunun bombasıydı hele o kosele ayakkabıyla fren arayısın tekrar saol eksik olma :rendeer: :rendeer:
:cat: :cat: :cat: haklısın abi dicek laf yok yannlız 70 le nası gectin yanımızdan ablaya dondum e bunun frenler dagıldı nası kullanıyo böle dedim bi şok olduk valla gunun bombasıydı hele o kosele ayakkabıyla fren arayısın tekrar saol eksik olma :rendeer: :rendeer:
motorda ne gibi sorunlarr varr pekii grenajlarmıı?? bndekı soruya bk =) sndenn degerlıı degıll ya 2 tekerli şeytann =) olsun cana gelcegne mala gelsinn
olm siz 70 tiniz ben 100 ün üstündeydim, ne güzel gidiyo bu motor diyorum kendikendime, o esnada baktım kadıköy çıkışı, dedim sanki yavaşlasam ii olur..
önce arka frene basim dedim, baktım ki basıcak bi arka fren pedalı yok, dedim o zaman ön freni sıkarım, baktım fren mareti de yok :queen::queen:
allahtan şanzıman sağlam da , kompresyona asıla asıla durdum![]()
Gerçekden cok gecmıs olsun seviliyorsun bak
Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)