[İstanbul MT]Okan_style Okan abi e5 de kaza yapmış...(durumu iyi)

Sabah sabah bak şu işe. Neyse çok şükür bir şeyi yok. Allah korumuş. Acil şifalar diliyorum.

okancım çok geçmiş olsun .. şimdi okudum .. şükür ucuz atlatmışsın daha kötüsüe olabilirdi . bizi üzmedginie sevindim :) ararsan jesse acil yardım hemen yanında .. umaım akün boş degildir biliyosun yoksa seni vurdurmam gerekebilir :D

tekrar geçmiş olsun kardeşim ...

çok geçmiş olsun dostum. e5 gittikce bizim için cehenneme dönüyor. sonumuz hayrolsun ne diyeyim. :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım,Allah beterinden saklasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. en kısa sürede iyileşip motoruna kavuşman dileğiyle.

üstad geçmiş olsun, en kısa zmanda sağlığına kavuşman dileğiyle.

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun kardeşim
topiği görünce eywah dedim ama okuyunca rahatladım biraz
genede verilmiş sadakan varmış allah beterinden korusun
alamadın mı o anda şerefsizin plakasını ilgileniverirrdik
(ben başlığı biraz değiştireyim okuyunca aklımıza bi ton şey geliyo)

ön çamurluk ihtiyacın olursa elimde var bidene kırmızı biliosun özelden msj at yollayayım sana kaza hediyesi :p biraz olsun hafifletir =)

çok geçmiş olsun okan.Allah daha beterlerinden saklasın.Bıktım artık su e-5 ve düzensiz yollardan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun allah beterinden saklasın

okanım cok gecmıs olsun canım topigi qörunce aklım cıktı neysekı cok ciddi deqilmiş durumun yınede kendıne dıkkat et

sabah sabah dedim bu ne ya kardeşim geçmiş olsun neyse bişeyin yokmuş arkadaşların şindi dediğini ben kafede dicektim sana dedim moralini bozmayım eşortman olayı :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
okan çok geçmiş olsun dün akşam aradım ama ulaşamadım sana kendine dikkat et artık bide korumalı pantolan al.:)

okanım büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun kardeşim ! yollar malum çok dikkatli olmak lazım. .:rendeer::rendeer:

okan :cyclopsan çok geçmiş olsun kardeşim ya.. dün kaanla caddedeydik.. senden konuştuk bizde.... kısmetsizliğe bak ya :(

Okan kardeşim geçmiş olsun en azıyla atlatman kazaya üzülsemde sevindirici neyseki .
2008 yaramadı diyordum bizlere ancak 2009 la devamdayız kötü haberlere,son olması dileğimle :rendeer:.
Artık korumalı bir pantolon al ama yine de eşofmanı pantolunun üzerine giy ,imaj sarsılmasın:p

abiler cok cok cok teşekkurler bukadar sevenim oldugunu bilmek inanın cok mutlu ettı beni jesse abi merak etme akude ararım seni :) emre murat umıt kemal gurkan abim sizede cok teşekkurler eksik olmayın nehir :) abla valla allah korudu kaan abi ve alper abi :) size ben ne diyim mumkunse benden bahsetmeyin :) :) diger herkesede cok teşekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar