[İstanbul MT]Okan_style Okan abi e5 de kaza yapmış...(durumu iyi)

büyük geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın allah kimseye kaza yüzü göstermesin bütün arkadaşlar dikkatlı gidelim lütfen

ablacım saol yaa içimiz dısımız bir :mrgreen: oraya kadarda yorduk senle gokhan abiyi kusura bakmayın :rendeer: saolun

Lafı bile olmaz canım ne yorulması... Ayrıca o halinle motor kullanamayacağına göre bizim orada olabilmemiz çok çok çok iyi oldu... İyiki haberini aldıkta gelebildik. Ortada kusur varsa oda alçak arabanın yaptığı talihsiz harekettir ;) Biz kusura falan bakmadık yani. Eminim bizlerden birinin başınada aynı şey gelse bizim yaptığımızı sende yapardın, yani yapardın dimii :p. Sen şimdi iyi olmaya bak ve GKN ın dediklerin unutma yeter. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okan aramızda ne kadarda dargınlık olsa kaza işlerini herzaman önemsemişimdir.. büyükk geçmişş olsunn.. ikimizde hyosung hyosung dedikk aldıkk cewabımızı =) tkrarr gcms olsn

okan aramızda ne kadarda dargınlık olsa kaza işlerini herzaman önemsemişimdir.. büyükk geçmişş olsunn.. ikimizde hyosung hyosung dedikk aldıkk cewabımızı =) tkrarr gcms olsn

eyvallah saol eksik olma yorum yazan herkese tekrar teşekkurler aman diyim kask mont dizlik bellki eldiven hepsının onemi farklıymıs

GKN

canım benim geçmiş olsun tekrar, kask mont sürekli ağzımızda geziyo uzun zamandır..
dikkat ettimki çevremizdeki herkes gerçekten kaskını montunu eksik etmeden, eldivenlerinide eline giyerek gayet şık ve güvenli bi şekilde motosikletine biniyor..
ama dikkatimi çeken bir diğer sorun; koruma kask ,mont ve eldivenden ibaret deil..
motosiklet ler için üretilmiş korumalı pantolonlar var, bu kazada birde pantolon olsaydı kardeşmizin hiçbi sorunu olmicaktı, motoruna atlayıp evinin yolunu tutucaktı..
her bütçeye uygun 100 ytl den 1000 ytl ye kadar pantolonlar mevcut, alın bi tane giyin abicim..

dizlik bile çok güvenli bi koruma sayımaz, ss motor kullanıyosunuz, düştüğünüzde ilk çarpma etkisindeki darbeyi engellesede, sürünme esnasında sağa sola dönebilir..

okancım öncelikli lafım tabiki sana, eşofmanla motora binilmez, hocanın dediğini yap, yaptığını yapma demişler :p
sen dediğimi dinle, kendine bi pantolon al..

hee bide, mootorun frenleri tutmuyosa bunu baştan söle de, bende takım elbiseyle kazalı frenleri hiç olmayan motora binme gafletinde bulunmakla beraber 120 km nin üüstüne çıkmiyim, soora durması zor oluyo :p

canım benim geçmiş olsun tekrar, kask mont sürekli ağzımızda geziyo uzun zamandır..
dikkat ettimki çevremizdeki herkes gerçekten kaskını montunu eksik etmeden, eldivenlerinide eline giyerek gayet şık ve güvenli bi şekilde motosikletine biniyor..
ama dikkatimi çeken bir diğer sorun; koruma kask ,mont ve eldivenden ibaret deil..
motosiklet ler için üretilmiş korumalı pantolonlar var, bu kazada birde pantolon olsaydı kardeşmizin hiçbi sorunu olmicaktı, motoruna atlayıp evinin yolunu tutucaktı..
her bütçeye uygun 100 ytl den 1000 ytl ye kadar pantolonlar mevcut, alın bi tane giyin abicim..

dizlik bile çok güvenli bi koruma sayımaz, ss motor kullanıyosunuz, düştüğünüzde ilk çarpma etkisindeki darbeyi engellesede, sürünme esnasında sağa sola dönebilir..

okancım öncelikli lafım tabiki sana, eşofmanla motora binilmez, hocanın dediğini yap, yaptığını yapma demişler :p
sen dediğimi dinle, kendine bi pantolon al..

hee bide, mootorun frenleri tutmuyosa bunu baştan söle de, bende takım elbiseyle kazalı frenleri hiç olmayan motora binme gafletinde bulunmakla beraber 120 km nin üüstüne çıkmiyim, soora durması zor oluyo :p

:cat: :cat: :cat: haklısın abi dicek laf yok yannlız 70 le nası gectin yanımızdan ablaya dondum e bunun frenler dagıldı nası kullanıyo böle dedim bi şok olduk valla gunun bombasıydı hele o kosele ayakkabıyla fren arayısın tekrar saol eksik olma :rendeer: :rendeer:

Okan çok büyük geçmiş olsun, Allah büyük kazalardan korusun seni ve hepimizi.

GKN

:cat: :cat: :cat: haklısın abi dicek laf yok yannlız 70 le nası gectin yanımızdan ablaya dondum e bunun frenler dagıldı nası kullanıyo böle dedim bi şok olduk valla gunun bombasıydı hele o kosele ayakkabıyla fren arayısın tekrar saol eksik olma :rendeer: :rendeer:

olm siz 70 tiniz ben 100 ün üstündeydim, ne güzel gidiyo bu motor diyorum kendikendime, o esnada baktım kadıköy çıkışı, dedim sanki yavaşlasam ii olur..
önce arka frene basim dedim, baktım ki basıcak bi arka fren pedalı yok, dedim o zaman ön freni sıkarım, baktım fren mareti de yok :queen::queen:
allahtan şanzıman sağlam da , kompresyona asıla asıla durdum:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorda ne gibi sorunlarr varr pekii grenajlarmıı?? bndekı soruya bk =) sndenn degerlıı degıll ya 2 tekerli şeytann =) olsun cana gelcegne mala gelsinn

Son düzenleme:

Evet günün bombası benim içinde buydu... Sen kazanın şokundaydın zaten de, ben hakikaten şok oldum... :p Ne frenmiiiiii!!!! Yokmuuuuuu!!!!! :p

Okanım çok çok geçmiş olsun duyunca çok merak ettim iyi olmana sevindim ucuz
kurtulmuşsun tekrar geçmiş olsun.Umarım bu son kazan olur.

Gerçekden cok gecmıs olsun seviliyorsun bak

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)

motorda ne gibi sorunlarr varr pekii grenajlarmıı?? bndekı soruya bk =) sndenn degerlıı degıll ya 2 tekerli şeytann =) olsun cana gelcegne mala gelsinn

hyoya laf eden beni bulur karsısında cunku o kazaya ragmen gkn abının ellerinde can buldu yemınle

olm siz 70 tiniz ben 100 ün üstündeydim, ne güzel gidiyo bu motor diyorum kendikendime, o esnada baktım kadıköy çıkışı, dedim sanki yavaşlasam ii olur..
önce arka frene basim dedim, baktım ki basıcak bi arka fren pedalı yok, dedim o zaman ön freni sıkarım, baktım fren mareti de yok :queen::queen:
allahtan şanzıman sağlam da , kompresyona asıla asıla durdum:p

hayır sen atladın ben kullanırım dige soktaydım diyemedim abi fren yok dige :queen:

Gerçekden cok gecmıs olsun seviliyorsun bak

Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)

saolun eksık olmayın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar