- Konu Yazar
evet arkadaşlar bu sene ilki düzenlenen borusan oto nun istinye deki kompleksinde gerçekleştirilen kullanılmış motosiklet fuarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. ben ve turgut (mutluemlak) bu fuarın ardından bir kaç kare fotoğrafla asıl önümüzdeki haftalarda yapılacak iki büyük motoshow fuarından önce küçük bir alıştırma havasına girdik işte karelere yansıyan bir kaç foto..

evet girişin hemen sol tarafında ki standa ayşe hanım yeni dergisinin tanıtımını yapıyordu biraz sohbet etme fırsatı bulduk kendisiyle ayak üstü kız cağiz dergi hatırına uykusuz gecelerde sabahlamış ve tam 4 kilo vermiş kendisini tebrik ettikten sonra içeriye daldık...

bende sıramı savdım teşekkürler...

kardeş burası gerçekten bmw kaynıyor nede olsa lord kendisi burada...

hey bakın nurda ne varmış night rood heyecan verici bir makine

turgut nerelerde bu arada ha buldum onu yine bulmuş bir 800 bu adam tutku nedir iyi biliyor dostlar...

ben de kendime bir bmw daha buldum burası gerçekten bmw cenneti dostlarım fiyatları cep yaksada dışarıda bu bmw lerle test sürüşü yapmak için fırsatı olanlar oldu biz test yapmasakta tecrübe edinme fırsatı bulanlar iyi bir gözlemleme sahibi oldular

evet arkadaşlar motoshow da görüşmek üzere şimdilik esen kalın

evet girişin hemen sol tarafında ki standa ayşe hanım yeni dergisinin tanıtımını yapıyordu biraz sohbet etme fırsatı bulduk kendisiyle ayak üstü kız cağiz dergi hatırına uykusuz gecelerde sabahlamış ve tam 4 kilo vermiş kendisini tebrik ettikten sonra içeriye daldık...

bende sıramı savdım teşekkürler...

kardeş burası gerçekten bmw kaynıyor nede olsa lord kendisi burada...

hey bakın nurda ne varmış night rood heyecan verici bir makine

turgut nerelerde bu arada ha buldum onu yine bulmuş bir 800 bu adam tutku nedir iyi biliyor dostlar...

ben de kendime bir bmw daha buldum burası gerçekten bmw cenneti dostlarım fiyatları cep yaksada dışarıda bu bmw lerle test sürüşü yapmak için fırsatı olanlar oldu biz test yapmasakta tecrübe edinme fırsatı bulanlar iyi bir gözlemleme sahibi oldular

evet arkadaşlar motoshow da görüşmek üzere şimdilik esen kalın