'istanbul mt' kullanılmış motosiklet fuarı ardından

evet arkadaşlar bu sene ilki düzenlenen borusan oto nun istinye deki kompleksinde gerçekleştirilen kullanılmış motosiklet fuarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. ben ve turgut (mutluemlak) bu fuarın ardından bir kaç kare fotoğrafla asıl önümüzdeki haftalarda yapılacak iki büyük motoshow fuarından önce küçük bir alıştırma havasına girdik işte karelere yansıyan bir kaç foto..

evet girişin hemen sol tarafında ki standa ayşe hanım yeni dergisinin tanıtımını yapıyordu biraz sohbet etme fırsatı bulduk kendisiyle ayak üstü kız cağiz dergi hatırına uykusuz gecelerde sabahlamış ve tam 4 kilo vermiş kendisini tebrik ettikten sonra içeriye daldık...

bende sıramı savdım teşekkürler...

kardeş burası gerçekten bmw kaynıyor nede olsa lord kendisi burada...

hey bakın nurda ne varmış night rood heyecan verici bir makine

turgut nerelerde bu arada ha buldum onu yine bulmuş bir 800 bu adam tutku nedir iyi biliyor dostlar...

ben de kendime bir bmw daha buldum burası gerçekten bmw cenneti dostlarım fiyatları cep yaksada dışarıda bu bmw lerle test sürüşü yapmak için fırsatı olanlar oldu biz test yapmasakta tecrübe edinme fırsatı bulanlar iyi bir gözlemleme sahibi oldular

evet arkadaşlar motoshow da görüşmek üzere şimdilik esen kalın

fiyatlar biraz el yakıyordu desek yeridir ama yine de diğer markalarda uygun cazip fiyatlar da vardı bmw hariç hepsi döviz kurluydu ve 20 bin altında az vardı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
berk ellerine sağlık bana birtek ducati749 heycan verdi bu canavarın fiyatı ne acep :rendeer:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler,
fuara güzel alıştırma güzel bir paylaşım olmuş
:rendeer:

cok eglenceliydi test surusu yapamadık gerçi hava muhalefetinden iptal olmustu ama yinede fuar oncesi ısınma oldu:)
borusan ı tebrik ediyorum cok super org.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bunların sadece km/h saati 2. el sanırım 151rs yokmuydu 2. el :wiinkk:

desene biz sadece bakmaya giderdik oraya,iste ben bu fiyatlardan sonra cinlilerin gozunu seveyim :)

Ben de motor test etmek için oradaydım... K1200R ve F800ST test ettim.
K1200R kesinlikle kırvaklığı , mükemmel konumlandırılmış ağırlık merkezi , rahatlığı ve agresifliği bakımından benim makinem. Ben 2 kere test ettim motoru artçılı ve artçısız... 2 testimde de çok rahattım , makineyi yüksek hızlarda yatırmak çok kolay , 1200'lük bir makine ile dizlerimi yere deydirecek kadar yatmak mükemmel bir duygu... Zaten artçım da heyecandan ölecekti... K1200R 0'dan 100km'ye 2.9 saniyede çıkıyor , bunu ben de yaşadım neredeyse. Enka'nın yanındaki yokuştan 180 ile çıktım ki sonunda çok az mesaje kala frenlemem sonucunda frenler Combine Brake System (önü sıkınca dengeli olarak arkayı da sıkıyor) sayesinde mükemmel işledi. Motorda tek rahatsız olduğum olay sinyallerdi zira bütün yolu sinyal verek gitmek zorunda kaldım... Sonra durup K1200S'i olan bir beye sordum. Meğer "sinyal iptal düğmesi" diye birşey varmış.
Ayrıca korna ile sinyalin yerleri ters , korna üstte sinyal düğmesi altta...

Son olarak diyebilirim ki K1200R 230 kg olmasına rağmen mükemmel bir motor... Bmw kalitesini tekrar kanıtladı :cat:

0303071457iy3.jpg

0303071458sw3.jpg

evet istanbul lütfi kırdara kimler geliyor bakiyim necdet abi tayfaları topla bak istanbul gemisi boşaldı yahu cumaya böyle olmasın

Ben de oradaydım.Hem Borusan otoya hemde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.Açıkçası kaskım filan yanımda değildi.Kimseden ödünç alamadım ama test edebilecek imkan varken uzaktan seyretmek de dokunmadı değil.Gerçi 150cc lik scooterdan sonra çok merak ettiğim F650gs'yi nasıl kullanabilirdim onuda pek bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar