abiiimmmm gelmiş özlettin abicim kendini :rendeer:
bizim dukkana gel ya çay,kahve, kapiçinone istersenn
börek,kek...
artık sen gelcen bana
abiiimmmm gelmiş özlettin abicim kendini :rendeer:
bizim dukkana gel ya çay,kahve, kapiçinone istersenn
börek,kek...
Birisi aÇılış Mı Dedi![]()
daha sonra MT den arkadaşları toplu olarak bekliyorum inşallah havalar bi açsınaçılış dediysek ilk gün anlamında.. yok öle kriz ortamında açılış töreni falan.. üzgünüm :cherry::
ala::
bando mızıka takımı isteriz haberin olsun![]()
başımla gözümle, ne demek![]()
daha sonra MT den arkadaşları toplu olarak bekliyorum inşallah havalar bi açsınaçılış dediysek ilk gün anlamında.. yok öle kriz ortamında açılış töreni falan.. üzgünüm :cherry::
:rendeer::rendeer::rendeer:Hayırlı Uğurlu Olur inşallah:cat::rendeer::rendeer::rendeer:
Delipoyraz bende orada olacam :mrgreen:
Şu cümleden sonra Gürkan la Candostluğumu bi süreliğine yayından kaldırıyorum :cherry: o sebebini bilir... Biz gittiğimizde bakkaldan kek, kurabiye.. başkası gidince börekk.... yazdım bunu bi kenara.. Eeee yarın bende açıyorum dükkanı hayırlısı ile geldiğinde sana yan dükkandan alırım bişi yersin)) ne çiğköfte verecem sana Gürkan ne kanat ne piliç... :queen::queen:
Poyraz aman kızma sizin sostluğunuzu cümle aleme örnek gösterirken biz araya girip zedelemiyelim. Yok bundan sonra tükyan mükyan börekte yok. Biz dostluklara saygılıyız.![]()
70LER 80LER 90LAR "OLDIES PARTY", 13 ŞUBAT diorm hamamdan sonra diormzarf yerine qitsin diorm
![]()
70LER 80LER 90LAR "OLDIES PARTY", 13 ŞUBAT diorm hamamdan sonra diormzarf yerine qitsin diorm
![]()
![]()
eee bana müsade... siz gidip benim içinde eğlenin hamamda ve partidebenim çalışmam gerek... Şimdiden keyifli ve unutulmaz bir akşam diliyorum :rendeer:
Poyraz aman kızma sizin sostluğunuzu cümle aleme örnek gösterirken biz araya girip zedelemiyelim. Yok bundan sonra tükyan mükyan börekte yok. Biz dostluklara saygılıyız.![]()
sen bizi iyice hasta edicen yani hamamda yeteri kadar ter atıcaz :queen::wiinkk: