[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birisi aÇılış Mı Dedi :p

şindi ben poyraz abiye cevap yazayımmı yoksa telepati ile anlaşırmıyız ne dersiniz :rendeer:

yürekten iyi dileklerini geçiren ve birde burada yazarak dile getiren tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim... :rendeer::rendeer::rendeer:

Rabbim yar ve yardımcım olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

:rendeer::rendeer::rendeer:​

daha sonra MT den arkadaşları toplu olarak bekliyorum inşallah havalar bi açsın :) açılış dediysek ilk gün anlamında.. yok öle kriz ortamında açılış töreni falan.. üzgünüm :cherry:::pala::

Hayırlı Uğurlu Olur inşallah :) :cat::rendeer::rendeer::rendeer:

Şu cümleden sonra Gürkan la Candostluğumu bi süreliğine yayından kaldırıyorum :cherry: o sebebini bilir... Biz gittiğimizde bakkaldan kek, kurabiye.. başkası gidince börekk.... yazdım bunu bi kenara.. Eeee yarın bende açıyorum dükkanı hayırlısı ile geldiğinde sana yan dükkandan alırım bişi yersin :))) ne çiğköfte verecem sana Gürkan ne kanat ne piliç... :queen::queen:

Poyraz aman kızma sizin sostluğunuzu cümle aleme örnek gösterirken biz araya girip zedelemiyelim. Yok bundan sonra tükyan mükyan börekte yok. Biz dostluklara saygılıyız.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
70LER 80LER 90LAR "OLDIES PARTY", 13 ŞUBAT diorm hamamdan sonra diorm :D zarf yerine qitsin diorm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar