ben anlamaz zorlama istersen anladın sen :flower:
büyük bir zevkle :ala::
İyide beni duymamazlıktan geliyor. Başka türlü tecrübelenemezki. Hamam kadar bişeyler öğrenmesi lazım
ben anlamaz zorlama istersen anladın sen :flower:
büyük bir zevkle :ala::
herşeyi bırakalım abi de bu O harfi kafama taqılıyo neden büyük ve kalın![]()
r:
arkadaşlar tam olarak buluşma saati ve buluşma yeri belirlendimi????
kemal yarın 7 den sonra aparat ve ben seni göbek taşında bekliyoruz koçum:queen:
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
Tbrkler Ederim:cat::cat::cat:
artık sen gelcen banaYarın dükkanın açılışı var Aygül beklerim... Fikirtepe de dükkan sana yakın :cherry:
şindi ben poyraz abiye cevap yazayımmı yoksa telepati ile anlaşırmıyız ne dersiniz :rendeer:

İyide beni duymamazlıktan geliyor. Başka türlü tecrübelenemezki. Hamam kadar bişeyler öğrenmesi lazım![]()
duydum abi 89 uncu sayfadada imzama dikkat lütfen
bu arada bu qün 2,000 i görüoz dimi![]()
Benim bildiğim motosikletin önünü kaldırırlar senin resimdeki neden arkasını kaldırmış... Pohotoshop lamı yaptın
olum tecrübe hayatın boyunca yediğin kazıkların toplamıdır :cat:
:queen::queen::queen::queen::queen:
abi öndeki arkadaşa dikkat edersen arkayı kaldırmasındaki amaç gözüküyo Hemen aÇıklıyım. Arkadaş Yolda Seyehat ederken Arçısı Yani Kız Arkadaşı Rahat Durmaz Sürekli Gıdıklar Sarılı Falan Buda Sen Görürsün Hesabı Güzel bi AtraxionLaTekere Kalkar ama Ön Tekere
Ve bu Sayede Artçıyı gidona 90 Derecelik Açı yapacak Şekilde Düşürmüş Olur Ve Bu Şekil Oluşur
mesela bak büyük hali
tam düşerkende sonbir Hamle ile Bacakları ile sarılır asfalta serilmemek için
tejrube elinde olunca kaybedince yine acemisin![]()
tejrube elinde olunca kaybedince yine acemisin![]()
Aygül hoş geldin..
Bizde % 100 garanti kaybetmez ömrünün sonuna kadar unutması mümkün değil bak sırf arkadaşlar iiçin aparat sen ben kendimizi bu işe adadık...![]()
hoşbuldum
buralarda pek sevilmem ama :queen:
hoşbuldum
buralarda pek sevilmem ama :queen:
ve hatta bu uğurda heba etmeye her daim hazırız![]()