yandın sen yandın bu topik biter 1000 mesaj hediyesi lafı bitmez deyim sanar:
biliyorum ya ahh ellerim kırılsaydı klavyenin tuşları basmasaydı pc kapansaydı da yazamasaydım :mrgreen:
yandın sen yandın bu topik biter 1000 mesaj hediyesi lafı bitmez deyim sanar:
cumartesiye cok var şekerim bekleriz yineboş bırakmayalım topici yerler sonra:queen:
haydi ii geceler kızlar bende kaçar.
tatlı rüyalar...:rendeer:
yok onu severim Dilaver abiye sattım gitti![]()
abi bu saatte istersen megafonla bağır gelmezler dün gece çok fena haşlandılar:queen:
harbi ele geçirmişler len topiğimi
cadı açsana ya kendi topiğini bak bi sürüde yıkanmak isteyen bayan var:bounce::queen:
satıcak adammı bulamadın kardeşim dilaver bana hediye verir be :queen:
yt_servan, kuyucadısı, AYGÜL, aparat, ninjet, daksuzek
topic çöktü
gürkanında 1000. mesaj için vaadi vardı![]()
kızlar bizim hamam topiii falan acmamıza gerek yok bunun üstünden yapalım organizasyonu daha güzelll![]()
günaydın kızlarrrrrr :queen:
ay bu erkeklerin ne işi var bizim topikte![]()
ne işiniz var erkek hamamında ya :queen:huhhuuuuu 1000 i geçmişiz ama 1000 bendemi galiba 1 numaraşla kaçırdım![]()
buyrun benim
arkadaşlar güne kötü başladım aslında işyerinin kamyonu çalındı içi metal yülü sabah sabah ciddi bir şok yaşadım-dık
arkadaşlar 1000 mesaj kotasına kazasız belasız ulaşldı .. alper-tim den konuyu kitlemesini rica ettim ... buluşmaya bir hafta kala açılacaktır... ilginize teşekür eder gözlerinizden öperim![]()
arkadaşlar 1000 mesaj kotasına kazasız belasız ulaşldı .. alper-tim den konuyu kitlemesini rica ettim ... buluşmaya bir hafta kala açılacaktır... ilginize teşekür eder gözlerinizden öperim![]()
ne işiniz var erkek hamamında ya :queen:
yandın şindi maaştan keserler he:rendeer:
evet herkeze teşekkürler seviyeli düzgün muhabbetiniz için görüşmek üzere canlarım
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
günaydın kızlarrrrrr :queen:
ay bu erkeklerin ne işi var bizim topikte![]()
evet herkeze teşekkürler seviyeli düzgün muhabbetiniz için görüşmek üzere canlarım
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
sahiplenme duygusu bunlar![]()
2000. msj için kızlara ödül koyuyorum, 2000. bi bayan tarafından yazılırsa benden özel hediye, promosyanlar ve hayat boyu su sorununun çözümü:queen::queen:
yenilgiyi kabullenmekte bir erdemdir![]()
yenilgiyi kabullenmekte bir erdemdir![]()
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
AYGÜL, yt_servan, kuyucadısı, OGLUMVE BEN, aparat, jesse, Discordian
ekip tamam![]()