:queen:
selma nerelerdesin sennn
gel muhabbet birlikte olsun kız kızayız şurda :queen::queen:
pc donuyo bu akşam fazla katılamıyorum muhabbete :queen:
:queen:
selma nerelerdesin sennn
gel muhabbet birlikte olsun kız kızayız şurda :queen::queen:
konuyu okuyanlar
ben sen duygu :queen::queen:
artık bende yatıyım bari geç oldu![]()
oku oku bitiremedim
bizimkiler baya şenlendirmiş ortalığı
günaydın kızlar![]()
yok burası iyi
1000. msjı yazan arkadaş aygül güzel bi kese kazandıama maalesef hamamda olmayacak
![]()
ne şimdi yani biz pişirelim siz yiğin oldumu![]()
1000. msjı yazan arkadaş aygül güzel bi kese kazandıama maalesef hamamda olmayacak
![]()
ben baştan söyledim poyraz abimin eticin hediyesine adayımzaten hamam topiği bize devredildi bayanların yani bizim 1000. hediyemiz başka
![]()
günaydın arkadaşlar akşam topiği iltila etmiçler anlaşılan şu ki bu topik her kesimden muhabbet edilebilir hale gelmiş
gelelim 1000 mej yazan arkadaşa hediyeler için dublör kullanıcaz demiştik :queen: şans işte erkek hamam topiğinde bayan çıksın oldum olası ç
ekmişimdir bayanlardan burdada buldular ne yapayım kısmet diyelim :queen:
aygül hediyelerini göndericem resimli biraz sabret:rendeer:
poyraz nasıl devreder ya topiği cin olmadan adammı çarpıyorsunuz :queen:
Günaydın ey hamam ahalisi,
Gürkan abi bayanlar topiği ele geçirmişhayırdır.:queen:
şu saatten itibaren topiğe kese atıyorum :queen: ay pardon el koyuyorum :wiinkk:bayanların girmesi yassaktır:cat: dersem sanki girmiyecekler :bounce:laf işte onlarla ben bu yaşıma kadar başedemedim eden varsa buyursun :rendeer::queen::queen::queen:
abicim bak ben poyraz abımın cınını istiyorum ona göre senın hediyende inan gözüm yok![]()
bizim kızlardan ses yok ama ben burdayım :queen:
hem yasak da neymiş yaw![]()
ya okadar adam var senin ne işin var yazıyorsun benim başımı belaya sokacan :queen:
hep bunlar poyraz abinin yüzünden oluyor zaten :wiinkk:delikanlı kızları severim :queen::queen: