[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Günaydın ey hamam ahalisi,
Gürkan abi bayanlar topiği ele geçirmiş :p hayırdır.:queen:

gelirler birazdan
akşam-gece :p topiği bize devrettiler artık :):)

okuyup katılımda bulunan bay arkadaslarımıza da gunaydın :cherry:

1000. msjı yazan arkadaş aygül güzel bi kese kazandı :p ama maalesef hamamda olmayacak :D:D

günaydın arkadaşlar akşam topiği iltila etmiçler anlaşılan şu ki bu topik her kesimden muhabbet edilebilir hale gelmiş
gelelim 1000 mej yazan arkadaşa hediyeler için dublör kullanıcaz demiştik :queen: şans işte erkek hamam topiğinde bayan çıksın oldum olası ç

ekmişimdir bayanlardan burdada buldular ne yapayım kısmet diyelim :queen:
aygül hediyelerini göndericem resimli biraz sabret:rendeer:

ben baştan söyledim poyraz abimin eticin hediyesine adayım :) zaten hamam topiği bize devredildi bayanların yani bizim 1000. hediyemiz başka :p

poyraz nasıl devreder ya topiği cin olmadan adammı çarpıyorsunuz :queen:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar akşam topiği iltila etmiçler anlaşılan şu ki bu topik her kesimden muhabbet edilebilir hale gelmiş
gelelim 1000 mej yazan arkadaşa hediyeler için dublör kullanıcaz demiştik :queen: şans işte erkek hamam topiğinde bayan çıksın oldum olası ç

ekmişimdir bayanlardan burdada buldular ne yapayım kısmet diyelim :queen:
aygül hediyelerini göndericem resimli biraz sabret:rendeer:

poyraz nasıl devreder ya topiği cin olmadan adammı çarpıyorsunuz :queen:

:):)

abicim bak ben poyraz abımın cınını istiyorum ona göre senın hediyende inan gözüm yok :p

Günaydın ey hamam ahalisi,
Gürkan abi bayanlar topiği ele geçirmiş :p hayırdır.:queen:

şu saatten itibaren topiğe kese atıyorum :queen: ay pardon el koyuyorum :wiinkk:bayanların girmesi yassaktır:cat: dersem sanki girmiyecekler :bounce:laf işte onlarla ben bu yaşıma kadar başedemedim eden varsa buyursun :rendeer::queen::queen::queen:

şu saatten itibaren topiğe kese atıyorum :queen: ay pardon el koyuyorum :wiinkk:bayanların girmesi yassaktır:cat: dersem sanki girmiyecekler :bounce:laf işte onlarla ben bu yaşıma kadar başedemedim eden varsa buyursun :rendeer::queen::queen::queen:

bizim kızlardan ses yok ama ben burdayım :queen:

hem yasak da neymiş yaw :p

:):)

abicim bak ben poyraz abımın cınını istiyorum ona göre senın hediyende inan gözüm yok :p

ya okadar adam var senin ne işin var yazıyorsun benim başımı belaya sokacan :queen:

bizim kızlardan ses yok ama ben burdayım :queen:

hem yasak da neymiş yaw :p

hep bunlar poyraz abinin yüzünden oluyor zaten :wiinkk:delikanlı kızları severim :queen::queen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar