[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte biz burdayız her işte ustayızzzzzz kaynımmmm ordamıısn

yaaa şu hamam gelsede gitsek kaç gündür yıkanmıyoz gitçezz ditye hehehe

kayynım o koku neydi be öldü kızlar öldü :queen::queen::queen::queen: göstepe benzinci önünde minübüste iki genç zehirlendi :queen::queen:

puhahahah kanka harbiden yaa sondakka ayrlamasını nasılda yaptımm yaa ayarlasan olmaz ben münübüsçüyü merak ettim yaakont hakimiyetini kaybettimi acaba puhahaha

bayanlar bölümündeki kese atan bayanları (ne deniyodu hatırlıyamadım) görseydin çamur yapan sen olurdun emin ol :queen:[/I]

örnek olarak bi resim yollarsanız düşünebilirim :queen:

ne canım çekti sıcak sıcak eve gidince sıcak suyun altına giriyim bari yaa :D:D:D kaskımıda takayım :queen:

arakadaşım lütfen konuyu 1 metrenin altına indirme rica ediyorum.bak herkes takip ediyor topiği:rendeer::queen:

merak etme yasinim .. takip mesafesini aşmadan sürücü intikal zamanınıda hesaba katarak forumda yapılacak yazışmaların trafik kurallarına uygun olacagı konusunda karar verildi....

ayrıca takip olacak tabi... alenizin en sevilen tpoigi olacak :D eyvah mt hamamda :D :D :D

merak etme yasinim .. takip mesafesini aşmadan sürücü intikal zamanınıda hesaba katarak forumda yapılacak yazışmaların trafik kurallarına uygun olacagı konusunda karar verildi....

ayrıca takip olacak tabi... alenizin en sevilen tpoigi olacak :D eyvah mt hamamda :D :D :D
sen varken:queen:inanmam:p

işte biz burdayız her işte ustayızzzzzz kaynımmmm ordamıısn

yaaa şu hamam gelsede gitsek kaç gündür yıkanmıyoz gitçezz ditye hehehe

ıyyyyyy burak iğrençsin :p

örnek olarak bi resim yollarsanız düşünebilirim :queen:

ne canım çekti sıcak sıcak eve gidince sıcak suyun altına giriyim bari yaa :D:D:D kaskımıda takayım :queen:

tabi ondan sonra cadıya süresiz ban :queen:

sen varken:queen:inanmam:p

inanılıcak bişey değil ki :queen:

cadıı kırarım sopanı mahkum olursun iett ineklik etme taksi tut olursun sonra hehehehe:bounce:

cadıcım . senin burda ne işin var :D canın mı sıkılıyo evde :D :D :D burda namahrem var hadi bakiim :D hadi cnm ...... hadi anam......... :p

çok istiyosan aç topiii götür kızları hamama .. ama idda ediorum ki 2 kişi den başka kimse gelmez :D

gelecek olanlara bi baksanıza kadro ful orda:Daparat
bekoserkan + 10 Misafir
crayzboyone
delipoyraz
emomen
GKN
istburak
kemalcolak34
linebacker
mhrrmkpnr
OGLUMVE BEN
RoLa + 10 Misafir
safak112
VaScO1925
yt_servan

yaa ben en çok selim kardeşimi merak ediyorummmm valla traş ettircem ihramını giydircem nede olsa hacı oldu :):):

crazybyone ordasın görüyom seni :Dsenin yaş kurtarıyo senide aramızda görmek istioruz:queen:

yaa ben en çok selim kardeşimi merak ediyorummmm valla traş ettircem ihramını giydircem nede olsa hacı oldu :):):
hacı daha da sakat sevgili burak kardeşim:p

Son düzenleme:
keseci Cabbar abimi geliyo yusuf.....evet kimler kese istiyodu:cyclopsan

seni listenin başına yazdım

Arkadaşlar forum için yazılmış olan kurallar herkesin lehine olup, forumun seviyesini ve okunabilirliğini koruyup geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Malum konu HAMAM olunca üzerine konuşulacak, geyik yapılacak çok malzeme çıkıbiliyor. :) Yanlız hepinizin bildiği gibi forum 7'den 70'e, bay bayan birçok üye ve misafir üye takip etmektedir. Forum içindeki yazışmalarda bu söylediklerimi dikkatte alacağınızı düşünüyorum. Konu içinde çoğu belden aşağı birçok mesaj site yöneticileri tarafından silinmiş ve yöneticiler de daha önce gerekli uyarıları yapmıştır. Bu uyarılar ile dalga geçen RoMe0 üyemiz forum yöneticilerini küçümser davranışlar sergilediği için kendisinin üyeliği 7 gün süre ile dondurulmuştur.

Konu içerisinde sizlerin gereken seviyeyi koruyacağınızdan eminim.

Saygılar

tabi patron seviyeyi koruruz da sen gelcenmi ondan haber ver lütfen

teşekkürler skullhunter ...

asla va asla MT forum içerigini küçük düşürücü alakasız ve uygunsuz gereginden farklı ve aciz bir yazışma diger forum takipçilerini rencide edicek şekilde yoruımların yazılmayacagını bu siteye canı yürekten gönül vermiş biri olarak temin ediyorum..

ancak her insanın farklı anlayışı örfü adeti olabildigi gibi .. espri anlayışınında farklı olabilecegini anlamış durumdayız .. bir topluluk içrisinde aynı arkadaş çevresinden hatta kardeşlerimizden oluşan bu sitede yazılanları çarptırınca ortaya ballı bi sohpet çıkıyo :D dışarıdan bakıldıgındada ne düyo bu manyaklar böyle oluyo garip ama gerçek ((((:) ki normal olanda bu ...

anlayışın için tekrar teşekkür eder sevgilerimizi sunarız :rendeer::cherry:

nerde kalmıştık :D :D :D ruj heaa ruujj :D

senden hiç beklenmeyecek hareketler bunlar :p

14 şubatta sevgililer gunu once gusül sonra usül ahhh gurkan abiii ahhhh herseyi planlamıssın pessss

yusufum .. ekürim ... hamamda yanımdan ayrılma eglenceyi kaçırma .. bukadar dost canlısı arkadaş bi arada bulamaız bi daha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar