[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar forum için yazılmış olan kurallar herkesin lehine olup, forumun seviyesini ve okunabilirliğini koruyup geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Malum konu HAMAM olunca üzerine konuşulacak, geyik yapılacak çok malzeme çıkıbiliyor. :) Yanlız hepinizin bildiği gibi forum 7'den 70'e, bay bayan birçok üye ve misafir üye takip etmektedir. Forum içindeki yazışmalarda bu söylediklerimi dikkatte alacağınızı düşünüyorum. Konu içinde çoğu belden aşağı birçok mesaj site yöneticileri tarafından silinmiş ve yöneticiler de daha önce gerekli uyarıları yapmıştır. Bu uyarılar ile dalga geçen RoMe0 üyemiz forum yöneticilerini küçümser davranışlar sergilediği için kendisinin üyeliği 7 gün süre ile dondurulmuştur.

Konu içerisinde sizlerin gereken seviyeyi koruyacağınızdan eminim.

Saygılar

teşekkürler skullhunter ...

asla va asla MT forum içerigini küçük düşürücü alakasız ve uygunsuz gereginden farklı ve aciz bir yazışma diger forum takipçilerini rencide edicek şekilde yoruımların yazılmayacagını bu siteye canı yürekten gönül vermiş biri olarak temin ediyorum..

ancak her insanın farklı anlayışı örfü adeti olabildigi gibi .. espri anlayışınında farklı olabilecegini anlamış durumdayız .. bir topluluk içrisinde aynı arkadaş çevresinden hatta kardeşlerimizden oluşan bu sitede yazılanları çarptırınca ortaya ballı bi sohpet çıkıyo :D dışarıdan bakıldıgındada ne düyo bu manyaklar böyle oluyo garip ama gerçek ((((:) ki normal olanda bu ...

anlayışın için tekrar teşekkür eder sevgilerimizi sunarız :rendeer::cherry:

nerde kalmıştık :D :D :D ruj heaa ruujj :D

Son düzenleme:
iyi akşamlar jess ben kaçtım iyi akşamlar arkadaşlar yarın düzgün yeni bir günde görüşmek nasip olursa :p

sabah tekmil istiyorum bu topikte günaydın mesajınızı sayacam ona göre:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
teşekkürler skullhunter ...

asla va asla MT forum içerigini küçük düşürücü alakasız ve uygunsuz gereginden farklı ve aciz bir yazışma diger forum takipçilerini rencide edicek şekilde yoruımların yazılmayacagını bu siteye canı yürekten gönül vermiş biri olarak temin ediyorum..

ancak her insanın farklı anlayışı örfü adeti olabildigi gibi .. espri anlayışınında farklı olabilecegini anlamış durumdayız .. bir topluluk içrisinde aynı arkadaş çevresinden hatta kardeşlerimizden oluşan bu sitede yazılanları çarptırınca ortaya ballı bi sohpet çıkıyo :D dışarıdan bakıldıgındada ne düyo bu manyaklar böyle oluyo garip ama gerçek ((((:) ki normal olanda bu ...

anlayışın için tekrar teşekkür eder sevgilerimizi sunarız :rendeer::cherry:

Az daha inanıyordum jess :cherry:
sevgilerimizi sunarı z :mrgreen:

Sen yinede sohbete balı karıştırma :wiinkk: :p

Ayrıca Romeo forum kurallarını okursan sevinirim.
Yeni üyelik almaya devam edersen siteye hiç giriş yapamayabilirsin. :bounce:

Forum kuralları
1.1.5.Siteye farklı kullanıcı adları altında birden fazla üye olunamaz. Tespiti halinde mesajlar silinir, üyelikler üye isimleri sistemden süresiz uzaklaştırılır.

biz hamam topiği açarsak bizden çok siz takılırsınız topiğe :queen:

bu siteye iki tane hamam topigi fazla .. geri dur bakalım :)

ama güzelde olurdu başlıgı düşünediliyorum bile

MT [ istanbul] erkekler giderde,,, biz gidemezmiyiz hamama haydi kızlar okula :queen::queen:

Ben rujun sadece dudaklar icin kullanıldıgını biliyordum jess :)
Sen asmıssın anlasılan :)

arkadaşım :)

hani derlerya kaş göz çizsem daha güzel olur die :) al çiz sonrada boyarsın işte rujla

hocaaaaaammmmmmm ((((((((((:) yiişiiiiilllllll:queen:

Son düzenleme:
he doğru söze ne hacet:queen:

hee bu arada çinili hamamını bilen bilrde bilmiyenler için üst tarafınızda bayanlar var yanlış kapıdan girip dayak yemeyin :queen:

bu siteye iki tane hamam topigi fazla .. geri dur bakalım :)

ama güzelde olurdu başlıgı düşünediliyorum bile

MT [ istanbul] erkekler giderde,,, biz gidemezmiyiz hamama haydi kızlar okula :queen::queen:

:queen::queen::queen:

sizleri seviyorum canlarım benim dermişimmmmmmmmmmmmmmmm:)

abi ne içtin :queen::queen:

erhaniyecim .. cinsiyetini nie belli ediyosun :queen::queen::queen:

ayol delimisin kız yeni aldığım küpeleri görmelisin jesoş harika harikaa :queen::queen:

sözmü vasco bak açarım topiği :queen:

bak gelince içeri almazsanız yan yattı camura battı hamada su kesildi sabun kalmadı demek yok :queen::queen:

Son düzenleme:
sizdende baya bi talip cıkar he gitmek için :wiinkk::queen:

sizden mi bizden mi :queen:

sizleri seviyorum canlarım benim dermişimmmmmmmmmmmmmmmm:)

seviyorum derken başkanım ? :p

abi ne içtin :queen::queen:

ayol delimisin kız yeni aldığım küpeleri görmelisin jesoş harika harikaa :queen::queen:

bak gelince içeri almazsanız yan yattı camura battı hamada su kesildi sabun kalmadı demek yok :queen::queen:

bayanlar bölümündeki kese atan bayanları (ne deniyodu hatırlıyamadım) görseydin çamur yapan sen olurdun emin ol :queen:

işte biz burdayız her işte ustayızzzzzz kaynımmmm ordamıısn

yaaa şu hamam gelsede gitsek kaç gündür yıkanmıyoz gitçezz ditye hehehe

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar