[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cildimin suralarında kuruluk hissi var nemlendirici getirecek olan varmı :)

hocam .. bi ilaç varmış biliyomusun .. çına sürüyosun ordakileri döküp yüzündeki kuruluk hissini gideriyomuş :queen::queen::queen:

ayrıntılı bilgi için özlden ulaşabiirsin :D

kese nasıl yapılır arkadaşlar ya bilimsel bi açıklama istiyorum yanlış bişe yapmıyalım dimi sonra:)

Son düzenleme:
bi tek ben biliyorum kimse açıklamıyor arkadaş nasıl paylaşım yapıcaz kese nasıl yapılır :)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Arkadaşlar forum için yazılmış olan kurallar herkesin lehine olup, forumun seviyesini ve okunabilirliğini koruyup geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Malum konu HAMAM olunca üzerine konuşulacak, geyik yapılacak çok malzeme çıkıbiliyor. :) Yanlız hepinizin bildiği gibi forum 7'den 70'e, bay bayan birçok üye ve misafir üye takip etmektedir. Forum içindeki yazışmalarda bu söylediklerimi dikkatte alacağınızı düşünüyorum. Konu içinde çoğu belden aşağı birçok mesaj site yöneticileri tarafından silinmiş ve yöneticiler de daha önce gerekli uyarıları yapmıştır. Bu uyarılar ile dalga geçen RoMe0 üyemiz forum yöneticilerini küçümser davranışlar sergilediği için kendisinin üyeliği 7 gün süre ile dondurulmuştur.

Konu içerisinde sizlerin gereken seviyeyi koruyacağınızdan eminim.

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar