:thumleft: ::biggrinn
bravooooooooooo
şiii kaynatmayın dersi kalkın bakıyım tahtaya sözlü yapcem
:thumleft: ::biggrinn
bravooooooooooo
şiii kaynatmayın dersi kalkın bakıyım tahtaya sözlü yapcem![]()
pekiale:
cadı resimleri büşraya attınmı acabaaaa ?
cadı senin makinada iki tane kaporta resmi var onları bana atarmısın...
şiii kaynatmayın dersi kalkın bakıyım tahtaya sözlü yapcem![]()
elektrikler kesikti su akmıyodu kar yağdı calışamadım cadı yaaa :mrgreen:
hep bir mazeret peşindesin nereye kadar arkadaşım...
napiyim arkadaşım senin yüzünden dersi dinleyemedik sözlüyü nasıl olcazhep bir mazeret peşindesin nereye kadar arkadaşım...
aaa yaparım nolcek yaa tek tekerde yaparım yanda yatarım (bu kadar iddalı sözlerden sonra sanırım dersten en az 30 dakika önce orada olacağım)haftaya geç gelen tek teker yapar ona göre :mrgreen: :mrgreen:
bende gelmeyi cok istiyordum ama o gün ben ilkyardımlık haldeydim hastanedeydim arkadaslarninjett ney koymustun sen benim hastalıgın adını
şiştt sakın sölemek yok burada
![]()
aaa yaparım nolcek yaa tek tekerde yaparım yanda yatarım (bu kadar iddalı sözlerden sonra sanırım dersten en az 30 dakika önce orada olacağım)![]()
sen camda bekle ozamandersteyken gelirsen camda olucaz :mrgreen: tek teker gelirsin artık dikkat et tekrer elinde gelme :mrgreen: :mrgreen:
geneunutmadan suni tenefüs oncesi başı geriye yatırıyoruz. çünkü bilinç kaybından dolayı gevşeyen dilin soluk borusunu tımaması gerekir
napiyim arkadaşım senin yüzünden dersi dinleyemedik sözlüyü nasıl olcazhabire konuşuyodun yanımda kafa bırakmadın hahahah
tabi tabi herzaman bir suçlu bulursun zaten...