[İstanbul MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU Yeni Kayıt

görüldüğü gibi mt hem geyik yapar hemde ders dinler :mrgreen::mrgreen:

cadı senin makinada iki tane kaporta resmi var onları bana atarmısın...

bende gelmeyi cok istiyordum ama o gün ben ilkyardımlık haldeydim hastanedeydim arkadaslar :( ninjett ney koymustun sen benim hastalıgın adını :p şiştt sakın sölemek yok burada :p

hep bir mazeret peşindesin nereye kadar arkadaşım...
napiyim arkadaşım senin yüzünden dersi dinleyemedik sözlüyü nasıl olcaz :p habire konuşuyodun yanımda kafa bırakmadın hahahah
haftaya geç gelen tek teker yapar ona göre :mrgreen: :mrgreen:
aaa yaparım nolcek yaa tek tekerde yaparım yanda yatarım (bu kadar iddalı sözlerden sonra sanırım dersten en az 30 dakika önce orada olacağım) :p
bende gelmeyi cok istiyordum ama o gün ben ilkyardımlık haldeydim hastanedeydim arkadaslar :( ninjett ney koymustun sen benim hastalıgın adını :p şiştt sakın sölemek yok burada :p

hahahah aşko ben şimdi o hastalığın adını burda sölersem hiç hayırlı olmaz :p baş ben bi kaç harfini yazıyım sen hatırlarsın :) S_ _A_A_MIK :queen:

aaa yaparım nolcek yaa tek tekerde yaparım yanda yatarım (bu kadar iddalı sözlerden sonra sanırım dersten en az 30 dakika önce orada olacağım) :p

dersteyken gelirsen camda olucaz :mrgreen: tek teker gelirsin artık dikkat et tekrer elinde gelme :mrgreen: :mrgreen:

unutmadan suni tenefüs oncesi başı geriye yatırıyoruz. çünkü bilinç kaybından dolayı gevşeyen dilin soluk borusunu tımaması gerekir

bende gelmek istiodumda nedir b benim çektiğim anlamıyorumki kardeşişm
allah cezamı verdi )=

yahu millet okadar video çektik koyduk foruma sabahlara kadar çalıştık :salut:

1-2 kişi hariç teşekkürler nerde bee:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar