- Konu Yazar
KURSU VEREN KURUM .......... = İBB Acil Yardım ve Can Kurtarma Müdürlüğü
KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle ücretsiz.
KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 22 KASIM CUMARTESİ
KURSUN SÜRESİ.................. = 2 grup mevcut;
1- Hafta Sonu Grubu: Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri. (Bizim katılacağımız grup)
2- Hafta içi Grubu: Üç gün arka arkaya ( hangi gün başladığını unuttum yanlış bilgi vermiş olmayayım.)
KURSUN SAATLERİ.............. =
1- Hafta sonu grubu için :10:00-15:00 arası.(Bizim katılacağımız saatler)
2- Hafta içi grubu için : Telefon açmanızda fayda var ama yanılmıyorsam gene 10:00- 15:00 arasıydı.
KURSUN YERİ..................... = Topçular Mah. İ.E.T.T Garajı Karşısı /Edirnekapı
HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.
Acil yardım ve can kurtarma müdürlüğü ilkyardım eğitim merkezinin telefon numaraları:
Telefon:
(212) 521 7119 - (212) 521 71 20
Santral:
(212) 521 71 00
Gene başıma almayayım dert dedim ama dayanamadım lanet olsun içimdeki insan sevgisine.
KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle ücretsiz.
KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 22 KASIM CUMARTESİ
KURSUN SÜRESİ.................. = 2 grup mevcut;
1- Hafta Sonu Grubu: Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri. (Bizim katılacağımız grup)
2- Hafta içi Grubu: Üç gün arka arkaya ( hangi gün başladığını unuttum yanlış bilgi vermiş olmayayım.)
KURSUN SAATLERİ.............. =
1- Hafta sonu grubu için :10:00-15:00 arası.(Bizim katılacağımız saatler)
2- Hafta içi grubu için : Telefon açmanızda fayda var ama yanılmıyorsam gene 10:00- 15:00 arasıydı.
KURSUN YERİ..................... = Topçular Mah. İ.E.T.T Garajı Karşısı /Edirnekapı
HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.
Acil yardım ve can kurtarma müdürlüğü ilkyardım eğitim merkezinin telefon numaraları:
Telefon:
(212) 521 7119 - (212) 521 71 20
Santral:
(212) 521 71 00
Gene başıma almayayım dert dedim ama dayanamadım lanet olsun içimdeki insan sevgisine.