[İstanbul MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU Yeni Kayıt

KURSU VEREN KURUM .......... = İBB Acil Yardım ve Can Kurtarma Müdürlüğü

KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle ücretsiz.

KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 22 KASIM CUMARTESİ

KURSUN SÜRESİ.................. = 2 grup mevcut;

1- Hafta Sonu Grubu: Üç hafta arka arkaya C.TESİ günleri. (Bizim katılacağımız grup)

2- Hafta içi Grubu: Üç gün arka arkaya ( hangi gün başladığını unuttum yanlış bilgi vermiş olmayayım.)

KURSUN SAATLERİ.............. =
1- Hafta sonu grubu için :10:00-15:00 arası.(Bizim katılacağımız saatler)

2- Hafta içi grubu için : Telefon açmanızda fayda var ama yanılmıyorsam gene 10:00- 15:00 arasıydı.

KURSUN YERİ..................... = Topçular Mah. İ.E.T.T Garajı Karşısı /Edirnekapı
iettie3.jpg

HEDİYELERİ....................... = Kurs bitiminde SERTİFİKA ve İLK YARDIM ÇANTASI verilecektir.

ilkyard305m1np6.jpg

1002523cj9.jpg

Acil yardım ve can kurtarma müdürlüğü ilkyardım eğitim merkezinin telefon numaraları:
Telefon:
(212) 521 7119 - (212) 521 71 20
Santral:
(212) 521 71 00

Gene başıma almayayım dert dedim ama dayanamadım lanet olsun içimdeki insan sevgisine.:p

merhaba morrigan; ilgin ve yardımların için şimdiden teşekkürler...umarım yüzünü kara çıkartmayız...

bende katılmak isterim.Bu eğitimden çok sosyal sorumluluktur her an her şey olabilir,bu sebeple ben bu sorumluğumu seve seve yerine getirmeye hazırım:cat:

bende katılmak isterim.Bu eğitimden çok sosyal sorumluluktur her an her şey olabilir,bu sebeple ben bu sorumluğumu seve seve yerine getirmeye hazırım:cat:

::alkiis::::alkiis::::alkiis:: bende hazırım;e peki ya diğerleri? ::alkiis::::alkiis::::alkiis::

kıyıköy dönüşü yaşanılan kaza sonrası çaresizliğimizi unutamam.

katılıyorum:cat:

Ya ben e katılmak istiyorum ama zamanı ayarlayabilir miyim bir de kurs ne kadar ciddi geçiyor onu merak ediyorum

Ya ben e katılmak istiyorum ama zamanı ayarlayabilir miyim bir de kurs ne kadar ciddi geçiyor onu merak ediyorum

Daha önce bu eğitime katılan arkadaşlarım oldu.Gayet ciddi ve hayati bir eğitim süreci var tabi eğitime gelenlerinde işi ciddiye alması gerekiyor.Ciddiyet konusunda ve eğitim konusunda hiç şüphen olmasın.eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar daha sonra sertifikalrını alıyor buda ciddiyetin başka bir ispatı bence.orda gösterilen 10 acil yardım tekniğinden birini öğrensek bile kardır gözüyle bakıyorum ben olaya:cat:

O tarihlerde askerlik için hazırlanmam gerekmeseydi mutlaka katılırdım ..

Son düzenleme:
Daha önce bu eğitime katılan arkadaşlarım oldu.Gayet ciddi ve hayati bir eğitim süreci var tabi eğitime gelenlerinde işi ciddiye alması gerekiyor.Ciddiyet konusunda ve eğitim konusunda hiç şüphen olmasın.eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar daha sonra sertifikalrını alıyor buda ciddiyetin başka bir ispatı bence.orda gösterilen 10 acil yardım tekniğinden birini öğrensek bile kardır gözüyle bakıyorum ben olaya:cat:

çok dogru öğrenicegimiz küçük bir bilgi bile bigün çok gerekebilir...

geçmiş olsun; allah kimseyi zor dorumda bırakmasın...hayırdır ne oldu, nasıldı oldu? tabiki paylaşmak istersen...

paralı yolda bize göre ters istikamete giden pejo partner takla attı hemen yanımızda.

6 yaralı vardı birinin durumu ağırdı elimizden geleni yaptık fakat başından yaralanan bayan hayatını kaybetti.

o gün karar vermiştim ilk açılan kursa katılacağım diye,

arkadaşlar mutlaka katılmanızı tavsiye ederim,bir şey yapamamak çok kötü gözümüze baka baka kadın vefat etti hala pişmanlık duyarım kendime kızarım,acaba bilinçli bir şekilde elimden bişeyler gelse hayatta kalırmıydı diye.

paralı yolda bize göre ters istikamete giden pejo partner takla attı hemen yanımızda.

6 yaralı vardı birinin durumu ağırdı elimizden geleni yaptık fakat başından yaralanan bayan hayatını kaybetti.

o gün karar vermiştim ilk açılan kursa katılacağım diye,

arkadaşlar mutlaka katılmanızı tavsiye ederim,bir şey yapamamak çok kötü gözümüze baka baka kadın vefat etti hala pişmanlık duyarım kendime kızarım,acaba bilinçli bir şekilde elimden bişeyler gelse hayatta kalırmıydı diye.

Selam; gerçektende kötü bir kazaymış... tek tesellimiz sizin başınıza gelmemesi...

kursta görüşmek üzere:bounce:

bence katılım daha fazla olsun sahsen bana okulda ogrettiler ve faydasınıda gordum acıkcası herkesin bilmesi gereken birsey allah bana kullandırmayı nasıp etmesin ama ilk yardım cok onemli basarılı bi calısma bence

n718275738_461128_9119.jpg

Geçen yılki kadro boyleydi... Egitimler cok ciddi ve ogretici gecti.
Egitimlerden sonra kendinize duydugunuz guven anlatılmaz.
Motorcu olarak hepimizin katılması gereken bir egitim. :cat:

Ayrıca soylemek isterim ki kurs gunleri ders kıvamında degil bir gezi kıvamında cok eglenceli geciyor. :)
Hadi bakalım yok mu daha fazla katılan :rendeer:

Nisan'da ilkyardım eğitimi ve sertifikası almış biri olarak başka arkadaşların katılması gerektiğini düşünüyorum.Özellikle risk taşıyan bir topluluk olduğumuz için toplu tüm gezilerimizde ihtiyaç duyulan en büyük eksikliktir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar