..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaslar guzel bir bulusma oldu organize eden arkadasa tskler. Erken ayrilmak zorunda kaldik hepinizle tanisamadim birdakine sefere artik. Muratcim kankam senle de oturup sohbet edemedik onuda telafi ederiz. Mustafaya da burdan saygilar sevgiler, katilan herkeze tesekkurler :rendeer:

belli zaten ark sıyahlara bölünmüş yakışır vala 10 numara motor allah kazadan saklasın :cat:

Tskederim kardesim saolasin, anlasilan sende benim gibi ZX6 hastasisin. Birdaki bulusmada tanisma dilegiyle bol bol sohbet ederiz :rendeer:

Tskederim kardesim saolasin, anlasilan sende benim gibi ZX6 hastasisin. Birdaki bulusmada tanisma dilegiyle bol bol sohbet ederiz :rendeer:

bende hastasıyım.hatta önümüzdeki yaza motorumu bir zx6-r la değiştirmeyi düşünüyodum ama sonra biraz daha tecrübe kazanmalıyım dedim ve 1 sene erteledim.

Senin motorunda 10numara bence :cat: Neyse arkadaslar kisada olmus olsa cok keyif aldim birdaki toplantiya mutlaka gelcem tekrar tesekkurler iyi geceler hepinize

kop kop kop site küçüğü :p artık yatma zamanı geldi sanırım iii geceler.
yarın 2 öneli olay var hayatımda :p
1. yarın benim doğum günüm 25 olduk sanırım :(
2. yarın ehliyetimi almak için trafik sube müd. gidiyorum

merhaba erdinç doğum günün kutlu olsun.senden tarifi aldık ama gelemedik çok soğuktu gözüm yemedi doğrusu :) bu arada senin yas 82liysen 25 bitip 26 dan gün alıyor olacaksın.gerçi bitirdiğin yaş söylenir :) dimi:silent:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben aynı davranışımı tekrarlayarak astsolistler gibi sonradan geldim

ümmet abi umarım sorunsuz warmışsındır evine yolda bi problem çıktımı?

yok sorun çıkmadı zaten bugün servise varcem tekrar motoru,ordaki yardımların için çok teşekkür ederim soğukta bana zaman ayırdın:rendeer:

Evvet seninle, ümmet abinin o harika sucuk ekmeği muhabbeti sırasında konuşmuştuk.:)
O sucuk ekmeği nerden aldın, nasıl buldun iki dakkada getirdin annamadım, her ne kadar ümmet abi ikram ettiysede nezaketen reddettiğime sonradan pişman oldum :p
Bir daha tophaneye gidersem o sucuk ekmekden mutlaka yemem lazım yoksa bi yerlerim düşecek kanımca.:queen:

bak şimdi üzüldüm okadarda davet ettim,o sucuk ekmeği yemedüm sayıyorum orda tekrar birlikte yemek için.

Son düzenleme:
burak her ni kadar bana gıcık dese de ben gfeldim onun için teşekkürler ona da ama eşini daha çok seviyorum:mrgreen:
güzel bir buluşmaydı yine keyifliydi:)

bide muratdiksöz geldi ya ona çok sevindim ben .. eve giderken gkn ve pıbnar a söleyip durdum:):)

Son düzenleme:
burak her ni kadar bana gıcık dese de ben gfeldim onun için teşekkürler ona da ama eşini daha çok seviyorum:mrgreen:

bide muratdiksöz geldi ya ona çok sevindim ben .. eve giderken gkn ve pıbnar a söleyip durdum:):)

murat abiyi bende cok seviyorumda dun onlar geziodu aslında ben hep brlkte dha erken gelirler die dusunmustum sattılar bzi saolsun bi murat abi geldi işte:rendeer:

güzel bir bayram buluşması oldu gelen arkadaslara tesekkurler fazla kalamadığım için uzgunum arkadaslarla sohbet etme ımkanım olmadı çünkü pınar hn ısrarla tavla oynamak ıstedı ve yenıldı bununla ılgılı resımlerı en kısa zamanda beklıyorum arkadaslar cok konuşuyodu kendısı cunku :)

selamlar
tansel

GKN

hee
o nasıl bi sevgidir, kıskalndım:queen:
eve gidene kadar murat abi stop, diksöz abi stop, gkn kırmızıda geç stop, gkn babamın arkadaşının arabasıını sollama stop, murat diksöz stop:cherry::mrgreen::mrgreen:

hee
o nasıl bi sevgidir, kıskalndım:queen:
eve gidene kadar murat abi stop, diksöz abi stop, gkn kırmızıda geç stop, gkn babamın arkadaşının arabasıını sollama stop, murat diksöz stop:cherry::mrgreen::mrgreen:

yahu neden kıskanıosun sana sözüm var:mrgreen:
yok ya murat abiyi görmek istiodum bayadır ondan bi türlü gelememişti....
GKN murat abi stop iyki stop gelmiş stop... tam böleydik:cherry:

tam da maç bitmişti bizle alakası olmayan kalabalık gitmişti sohbet yeni yeni başlıyordu ben eve geldim bile :)

tuğçe, sen olmasan olmuyor artık :) e tabi Pınar la beraber :wiinkk:

en kısa zmnda görüşmek ümidiyle.. siz hala oturun ben uyucam :queen:

sende iyiki geldin... canım sensizde olmuyo:cherry::rendeer::cat:

Selam arkadaslar guzel bir bulusma oldu organize eden arkadasa tskler. Erken ayrilmak zorunda kaldik hepinizle tanisamadim birdakine sefere artik. Muratcim kankam senle de oturup sohbet edemedik onuda telafi ederiz. Mustafaya da burdan saygilar sevgiler, katilan herkeze tesekkurler :rendeer:

kaç kere dicem murat benim kankammm yaa:cherry:

Son düzenleme:
4*4'ü yiim be Muharrem, köprü trafine gelince armut gibi kaldık:queen:

İlk önce Marv korna çaldı, noldu armut gibi bekliyosunuz gitsene hadi der gibi:p

Ama Röle saolsun, kornayla taciz etmedi, geçip giderken görmezden geldi:p

ben seni görseydim tacizin Allahını görürdün. o çantamdaki keseri ne diye taşıyorum zannediosun. 2dk içinde 4*4 ten 4*2ye indirirdim arabanı :D

kop kop kop site küçüğü :p artık yatma zamanı geldi sanırım iii geceler.
yarın 2 öneli olay var hayatımda :p
1. yarın benim doğum günüm 25 olduk sanırım :(
2. yarın ehliyetimi almak için trafik sube müd. gidiyorum

ooo kardeşim ne zaman ıslatıyoruz ehliyeti :D

Evvet seninle, ümmet abinin o harika sucuk ekmeği muhabbeti sırasında konuşmuştuk.:)
O sucuk ekmeği nerden aldın, nasıl buldun iki dakkada getirdin annamadım, her ne kadar ümmet abi ikram ettiysede nezaketen reddettiğime sonradan pişman oldum :p
Bir daha tophaneye gidersem o sucuk ekmekden mutlaka yemem lazım yoksa bi yerlerim düşecek kanımca.:queen:

yaw benimde içimi erittiniz yaa. ben en iisi afyon bolvadine gidiyim hemen oranın sucuğu süpermiş bide mangal patlattımmı offfffffffffffff

yok sorun çıkmadı zaten bugün servise varcem tekrar motoru,ordaki yardımların için çok teşekkür ederim soğukta bana zaman ayırdın:rendeer:

.

abi yapma gözünü seviyim heralde yardım etcem söölediğin şeye bak:rendeer:

ya çatlak pınarrrrrrr gıcık tuğçe nerdesiniz :)

olm sen cesaret hapımı aldın senin yerinde olsam pınar gelmeden modemin fişini çeker kaçardım. :D ben çok ii biliyorum ki Pınarın bitirici vuruşları war ve öldürücü darbeyi ummadığın anda ense köküne indirecek :D

Son düzenleme:
rola şu burak a desene bi sen bende varım haberi olsun...
gıcık diyo kendisi bana:)....
modemin fişini çekmesin ben evdeki hatuna havale ediorum onu:)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben seni görseydim tacizin Allahını görürdün. o çantamdaki keseri ne diye taşıyorum zannediosun. 2dk içinde 4*4 ten 4*2ye indirirdim arabanı :D

Çamlıcadaki keserli tipin sen olduğuna avatarından uyanmalıydım zaten :queen:

Cani mötörcüüüüü:p

rola şu burak a desene bi sen bende varım haberi olsun...
gıcık diyo kendisi bana:)....
modemin fişini çekmesin ben evdeki hatuna havale ediorum onu:)

havaleniz alındı efem ama siz gıcık olduğunuzdan online işlem başarılı olmadı:queen:lütfen gıcıkbank a gidin teşekkürler:bounce:

Tophane Kovboyu :queen: :queen: :queen:

1222yql4.jpg

( Yaw Gökhan abeyyy inşallah kızmazsın yaw :p )

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tam süper olmuş :queen::queen::queen:

Kızarsa kutup kovboyu yaparız :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar