ya ben cevap bekliyorum bi fikri olan var mı?
nargilem kafe, otopark ve caminin yanında, yol üstü sayılır.
ya ben cevap bekliyorum bi fikri olan var mı?
evet yer aynı yer cafelerin içine dalmayın hemen yoldan kabataş tarafına devam cafeleri geçince sağda otoparkı görüceksin tabelası var hatta istanbul modern diye bir tabela varbekliyoruz geldiğinizde mutlaka tanışalım
APV 41 varsa ben yokum...
abi kendi çöplüğüne eşeleyecek bişi bulamadınmı...
yanlış yoldasın..ilk sapaktan girecektin...![]()
Puff ::yawn::
Bu akşam aranızda olamıcam ::xcrying:
Anlaşılan herkes buluşmaya gitmiş ya ::xcrying: sitede kimse kalmamış ::yawn::
Canım sıkılıyo yaw hemen dönün ::shutup::
He Bide evlerinize dönüncede sakın gidemeyenleri özendirmeye çalışmayın ::123434::
Zaten içimde ukte kaldı ::huuuh::
Heee ne sandınız bende arabamla oynarım siz gelinceye kadar ::146::
Nası olsa kimse okumuyo yaz DCR yaz ::fool::
hani bakalım nerde fotolar yok mu :silent:
tam da maç bitmişti bizle alakası olmayan kalabalık gitmişti sohbet yeni yeni başlıyordu ben eve geldim bile
erdincpolat, yer konusundaki cevabın için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum (organizatör utansın lütfen) kısa da olsa seninle muhabbet etmek keyifliydi..
ümmet abi tekrar hoşgeldin, kuşadası resimlerinle içimizi parçaladın abi be, yapma etme biz gidemiyoruz biliyorsunr: eheueheu uzun zaman sonra seni görmek güzeldi ümmet abi, her zmnki gibi hoş sohbetin için teşekkürler..
tuğçe, sen olmasan olmuyor artıke tabi Pınar la beraber :wiinkk:
aYe , kaskıma ben bile o kadar şefkatli dokunamadım abi kıskanıyorum aranızdaki iletişimi :salut:
ihsan abi ve eşi , çok kalmadınız ama iyi ki geldiniz :rendeer:
magma ve nickini anlamadığım diğer arkadaş :silent: sizlerle tanıştığıma memnun oldum ne de olsa racing havası abi başka oluyor :queen:
ve ve ve üşenmeyip bu soğukta gelen bütün arkadaşlar.. sizlerle beraber olmak her zmn olduğu gibi güzeldi..
en kısa zmnda görüşmek ümidiyle.. siz hala oturun ben uyucam :queen:

tam da maç bitmişti bizle alakası olmayan kalabalık gitmişti sohbet yeni yeni başlıyordu ben eve geldim bile![]()
aYe , kaskıma ben bile o kadar şefkatli dokunamadım abi kıskanıyorum aranızdaki iletişimi :salut:
magma ve nickini anlamadığım diğer arkadaş :silent: sizlerle tanıştığıma memnun oldum ne de olsa racing havası abi başka oluyor :queen:
arkadaşlar ne kadar güzel sohbet oldu ya hepınızle tanıstım tek tek konuştum ettim artık gına geldi ve kalktım![]()
yer olmadığı için gelemedim yanınıza ama sonuç olarak geldım![]()