..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

olsun dostum sorun yoq inşallah başka bir ortamda görüşürüz..zaten nargile margile sevmedim ben..kopmalı müzikli bir ortam olursa orda görüşürüz inşallah
sende kendine iyi bak dostum...
Tekrar Herkezin bayramı mübarek olsun

by dost varsa ben yokum...:p

biz organizemizi yaptık...yedik içtik...ohh mis gibim...en güzeli gizli olan...:p

sizde tırmalayın bakalım Tophanede...:p

ertesi sabah iş güc var psikolonji bozuk olur insanda...pazartesilerr olmasınnn...:salut:

metehan abi yaaaaa dur psikoleji bozma :p asıl sen gelme bak ben senin formda pskolejini bozcam mutlaka gel :)abi keşke sigara içilen bi ortam olmasa ufaklığıda getir dicemde neyse iyi akşamlar:)

Son düzenleme:
metehan abi yaaaaa dur pskoleji bozma :p asıl sen gelme bak ben senin formda pskolejini bozcam mutlaka gel :)abi keşke sigara içilen bi ortam olmasa ufaklığıda getir dicemde neyse iyi akşamlar:)

abicim inanki Pazar akşamları berbattır...Pazartesiye yakın olan günlerden hep nefret ettim...:pale:düşünsene yarın iş güc var orda keyif almak mümkünmü...

Pınarr toynağı kırdı 1 ay raporlı yatıyo...:p

tuçi desen dünya umrunda değil...:p

seni fazla tanımıyom kusura bakma sana kulp takamıcam:p

AYE desen patron gibi zaten baba parasıyla ye iç yan gel yat osman...:p

yani bu arkadaşların tuzu kuru gamsız kişiler ...hep gezelim yiyelim içelim..geçen yaz nerdelermiş bi onu sormak lazım bu organizatörlere...hepsi düdük makarnasıydı...:cherry:

yinede bekleriz kardeşim anlıyorum ben seni başka ortamı biz yaratırız iyi bak kendine iyi bayramlar

inşallah..

by dost varsa ben yokum...:p

biz organizemizi yaptık...yedik içtik...ohh mis gibim...en güzeli gizli olan...:p

sizde tırmalayın bakalım Tophanede...:p

ertesi sabah iş güc var psikolonji bozuk olur insanda...pazartesilerr olmasınnn...:salut:

Mete_Han gelirse gelirim abiiiiiiiiiiiiiiiii :queen::queen::queen:

Bak bu pisikolojmimi ne artık ondan katılıyom sonuna kadar.....:queen::queen:

Sen tabi yaptın organizeyi yadin içtin altında kuru oh ne güzel almanya ya ayıp ayıp bide burda konuşuyon heçmi utanmıyon hem sen neden benide almadın iki adımlık yerdeyim valla ayıp be hiç yakıştıramadım sana çüşsenden utan beaaaa :queen::queen::queen:

alessandro del piero
andre shevchenko.
milan baros...
juan sebastian veron
alessandro del piero
daniel gabriel pancu
diego armando maradona
edson arantes do nascimento pele
luis enrique
marco van basten
marcelo danubio zalayeta
gennaro gattuso
juan roman riquelme
celestine babayaro
sunday oliseh
hidetoshi nakata
ıvan zamorano
ıgor tudor
kakhaber kaladze ...bunlarda biri varsa ben yokum...:queen:

abi top secret ambianstı bu...VIP diyelim...herkes katılamıyo...Jet Sosyete...:queen:

ama ben sizden biriyim...sizin için varım...halkim olmazsa ben hiçim...:p

kısmet olmadı kanka...bu aile içi bişey oldu...siz üveysiniz ya sanki...:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
AYE desen patron gibi zaten baba parasıyla ye iç yan gel yat osman...:p

yani bu arkadaşların tuzu kuru gamsız kişiler ...hep gezelim yiyelim içelim..geçen yaz nerdelermiş bi onu sormak lazım bu organizatörlere...hepsi düdük makarnasıydı...:cherry:

Hadi ordan edepsis baba parasıymış, kişi kendinden bilir işi:p

Babamın masrafları olmasa yarın ducati çekicem altıma da sorumluluklarım var işte :p

Bu arada 12:15 itibariyle istanbulda bulunmaktayım, yarın gelme ihtimalim %999999.9:p

Metehan gelirsen taksicilere aha size arkadan yumruk atan hibinyos buydu diyecem:queen:

Hadi ordan edepsis baba parasıymış, kişi kendinden bilir işi:p

Babamın masrafları olmasa yarın ducati çekicem altıma da sorumluluklarım var işte :p

Bu arada 12:15 itibariyle istanbulda bulunmaktayım, yarın gelme ihtimalim %999999.9:p

Metehan gelirsen taksicilere aha size arkadan yumruk atan hibinyos buydu diyecem:queen:

vayy apimm gelmiş...:psen Suriyede ceviz kırmıyomuydun reis bey...:queen:

abi orda el ceviz-ül crash yallahh yallahh durumları var dedilerdii..yırtık bir Nıtrodan çıkar gibisin valla...şaşırttın bizi...:p

dedikodu yalan dolan inanma bunnara...Ducati tarz meselesi...o motoru taşıyamazsın sen yiğidim...:cherry:zor sana...

Ducatiye binen kişi hız yapıp yapmadığına bakmaz. Ducati binmek istiyorum der Ducati 'ye biner...sende bu psikolonji birikim ve felsefe yok kuzen yannış annama...:cherry::p

pin işte kereste muhteviyatlı düldülüne...

neyse yol yorgunusun çayı koyammı suyu ısıtammı yiğidim...:queen:ne getirdin bana Suriyeden...:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yallaaah metoşhan enee bihtilleh haaa::whip::
yallaahhh tazziikkkk yallaahhhhhhh:queen:

HADİ İSTANBUL MT 23.12.07 saat19.30 TOPHANE NARGİLEM KAFE BULUŞMASI BAYRAMDADA Bİ ARADA OLMAYA NEDERSİNİZ :rendeer: HEM BU 2007 NİN SON BULUŞMASI OLSUN HEMDE BAYRAMLAŞALIM YER BELLİ TÜM MOTOSİKLET.NET AİLESİ VE İSTANBUL (MT) MOTORCU AİLESİ BEKLENİYOR !!!

not:gelen arkadaşlar isim yazdırsın! yer ve adres için bana ulaşabilirsiniz [email protected] 0535 580 46 42 :cat:

23.12.2007 Bayramın 4.günü; Yurtta yağış beklenmiyor.Yurdun kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, Marmara ile iç ve doğu bölgelerimiz sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.

GELENLER:
1:MHRRMKPNR
2:gkn
3:pınar
4:tuğçetuğçe
5:marv
6:-BB-
7:emin arıkoğlu
8:mysugar
9:azeri
10:delimavi
11:magma
12:hasan p.
13:gece
14:erdinçpolat
15:ihsanhakan
16:bekoserkan
17:vreon
18:shadowofspirint
19:blackpanther
20:ümmetperitkan
21:role

yaw abi biriside nickimi dooru yazsın yaa :D role kim ya :D pınar rula yazar sen role yazarsın :D topu topu 4 harf be kardeşim :D

yapın artık şu buluşmayı arkadaşlar 213 cevap 2240 izlenme oranıyla ne olacak bir bakalım 15 gündür içimiz dışımız TOPHANE oldu :p bakalım resimlerde 100 kişi görecekmiyiz :mrgreen:tatil dersen tatil, bayram dersen bayram, mesai yok, yağmur yok, çamur yok,kar yok,yan yattı çamura battı olmaz artık TAKİPTEYİZ :rendeer:

yapın artık şu buluşmayı arkadaşlar 213 cevap 2240 izlenme oranıyla ne olacak bir bakalım 15 gündür içimiz dışımız TOPHANE oldu :p bakalım resimlerde 100 kişi görecekmiyiz :mrgreen:tatil dersen tatil, bayram dersen bayram, mesai yok, yağmur yok, çamur yok,kar yok,yan yattı çamura battı olmaz artık TAKİPTEYİZ :rendeer:

APV 41 varsa ben yokum...:p

abi kendi çöplüğüne eşeleyecek bişi bulamadınmı...:p

yanlış yoldasın..ilk sapaktan girecektin...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saat 7 gibi blackpanther ile orda olacağız da abi yer hangisi :)

solda en sondaki geçen seferki yer mi ?

şu benım nıckı bı doğru yazamadın be ıstburak :)

GeCe__

Son düzenleme:
arkadaslar, ben hasta(grip) oldugum icin bugun gelemeyecegim. :salut: :salut:
size simdiden iyi eglenceler. :cat:

ya ben cevap bekliyorum bi fikri olan var mı?

ya ben cevap bekliyorum bi fikri olan var mı?

evet yer aynı yer cafelerin içine dalmayın hemen yoldan kabataş tarafına devam cafeleri geçince sağda otoparkı görüceksin tabelası var hatta istanbul modern diye bir tabela var :p bekliyoruz geldiğinizde mutlaka tanışalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar