- Konu Yazar
Burdayım bende sen şu listeyi güncellede gelenleri görelim bi:rendeer:
baba liste güncel enson gelen kişileri ekledim bukadar şindilik gelenler öpt ellerinden
Burdayım bende sen şu listeyi güncellede gelenleri görelim bi:rendeer:
baba liste güncel enson gelen kişileri ekledim bukadar şindilik gelenler öpt ellerinden
kardeş sanırım dalgınlığına geldi yada başka bişey isimlerimizi yazmamışsın zaten yazmada aynı muhabbet olcak kadro belli aslında siz yanlış yazıyosunuz topiği açarken.. size iyi eğlenceler..
herkezin bayramı mubarek olsun... Mete Handro nasılsın demicem formundasın :cat: ey maşşallah :cat:
abim bayramın mübarek ola.. kaç kilo çekersin :queen:
arkadaşlar kusura bakmayın ama Metehan varsa ben yokum :bounce:
istburak kardeşim sen benim ve selçuğun adınıda yaz inşallah gelicez selçuk benim kardeşimdir.. ayrıca sekçuğu çamlıca gezisine getirdiğin için sağol..
GKN çay borcun var dostum bu sefer unutturma![]()
Mete han abii gelcenmiii gel gel ne olur gel haydi gel benimle ol oturup yıldızlarla mutluluğaaa :queen::queen:
biz her zaman burdayız dostum :cat:
abi millet kayboldu yaaaa pınar tuğçe ihsanhakan aye delimavi kaya34 vebirçok kişi nerelerdesiniz yahu bi sen varsın gece abi
Benide ekleyin ...
Blackpanther
SYM GT 250
Saygılar.
sonunda :queen: seni göreceğim için çok mutlu oldum Blackpanther :cherry:
yarın görüşmek üzere :rendeer:
Tam olarak nerde buluşma.anadolu yakasından gidecek olan birileri varmı? Olmazsa öyle bir grupla gitmek isterrim.
Benide yazarmısın inşallah gelicem ev yakın zaten taksimde![]()
Benide ekleyin ...
Blackpanther
SYM GT 250
Saygılar.
timam bende kesin geliyorum...
aaaa aye de yetişiomuş...
burak valla gelmicektim ama bana gıcık dersin diye yine gelicem:[/QUOT
afferin benim GICIĞIMA afferin benim UYUZUMA afferin benim İKİ TEKERLESİZ TUĞÇEME :queen:valla gelmeseydin biliyosun bütün mt ailesini sana getirirdim 25 sene bılaşık yıkardın bekliyorum ÖPT:cat:
yaw beni de yazın diicem ama ne zaman adımı yazdırsam bi problem çıkıo gelemiyorum.![]()
abi ben ekliyorum umarım busefer şans getirir de gelirsin:cat:
akhisardayım yarına kadar benimde yetişme şansım var ekeyin benide zahmet olmazsa
ümmet babacım aman dikkatli gel sen daha bize 1 asır lazımsın gitcemiz gelcemiz çok yer var bekliyorum :cat::bounce:
ya valla kanka sen bana net bişey demedin ondan yazmadın ama sen bilirsin ama başkalarıyla olan promlemin varsa bilmem neyse kendine iyi bak kardeşim:cat: