..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

baba liste güncel enson gelen kişileri ekledim bukadar şindilik gelenler öpt ellerinden

kardeş sanırım dalgınlığına geldi yada başka bişey isimlerimizi yazmamışsın zaten yazmada aynı muhabbet olcak kadro belli aslında siz yanlış yazıyosunuz topiği açarken.. size iyi eğlenceler..

kardeş sanırım dalgınlığına geldi yada başka bişey isimlerimizi yazmamışsın zaten yazmada aynı muhabbet olcak kadro belli aslında siz yanlış yazıyosunuz topiği açarken.. size iyi eğlenceler..

ya valla kanka sen bana net bişey demedin ondan yazmadın ama sen bilirsin ama başkalarıyla olan promlemin varsa bilmem neyse kendine iyi bak kardeşim:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz her zaman burdayız dostum :cat:

herkezin bayramı mubarek olsun... Mete Handro nasılsın demicem formundasın :cat: ey maşşallah :cat:

abim bayramın mübarek ola.. kaç kilo çekersin :queen:

arkadaşlar kusura bakmayın ama Metehan varsa ben yokum :bounce:

istburak kardeşim sen benim ve selçuğun adınıda yaz inşallah gelicez selçuk benim kardeşimdir.. ayrıca sekçuğu çamlıca gezisine getirdiğin için sağol..

GKN çay borcun var dostum bu sefer unutturma :)

Mete han abii gelcenmiii gel gel ne olur gel haydi gel benimle ol oturup yıldızlarla mutluluğaaa :queen::queen:

No Problema.................. :cat:

biz her zaman burdayız dostum :cat:

bizde buralarda olmaya çalışcaz :cat:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi millet kayboldu yaaaa pınar tuğçe ihsanhakan aye delimavi kaya34 vebirçok kişi nerelerdesiniz yahu bi sen varsın gece abi

Ben Hatay'dayım yarın öğleden sonra yola çıkıcam, akşamda buluşmaya gelirim.

Tabi allah kaza bela vermesse:)

abi yolun açık olsun dikkatli gel ne işin var bu soğuk ta oralarda mutlaka gel:cat:

Tam olarak nerde buluşma.anadolu yakasından gidecek olan birileri varmı? Olmazsa öyle bir grupla gitmek isterrim.

Tam olarak nerde buluşma.anadolu yakasından gidecek olan birileri varmı? Olmazsa öyle bir grupla gitmek isterrim.

kardeş ben anadolu yakasından gidicem ümraniyeden istersen beraber gidebiliriz kişi bilgilerimde bana ulaşabilecegin numara yada msn mail ne istersen var ararsan buluşur geçeriz :p

timam bende kesin geliyorum...
aaaa aye de yetişiomuş...
burak valla gelmicektim ama bana gıcık dersin diye yine gelicem::):)

yaw beni de yazın diicem ama ne zaman adımı yazdırsam bi problem çıkıo gelemiyorum. :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet yaşıyormusunuz yaa :mrgreen:

1. köpruden avrupaya gıdıste fenaaa bı trafık var şuan :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akhisardayım yarına kadar benimde yetişme şansım var ekeyin benide zahmet olmazsa

Benide yazarmısın inşallah gelicem ev yakın zaten taksimde :)

tabi kardeşim gel ya baya yakınmışsın bekleriz ekliyorum senide:cat:

Benide ekleyin ...
Blackpanther
SYM GT 250

Saygılar.

gel abi see bekleriz kapımız herkese ailemize açık yokmu arttıran:queen:

timam bende kesin geliyorum...
aaaa aye de yetişiomuş...
burak valla gelmicektim ama bana gıcık dersin diye yine gelicem::):)[/QUOT

afferin benim GICIĞIMA afferin benim UYUZUMA afferin benim İKİ TEKERLESİZ TUĞÇEME :queen:valla gelmeseydin biliyosun bütün mt ailesini sana getirirdim 25 sene bılaşık yıkardın bekliyorum ÖPT:cat:

yaw beni de yazın diicem ama ne zaman adımı yazdırsam bi problem çıkıo gelemiyorum. :D

abi ben ekliyorum umarım busefer şans getirir de gelirsin:cat:

akhisardayım yarına kadar benimde yetişme şansım var ekeyin benide zahmet olmazsa

ümmet babacım aman dikkatli gel sen daha bize 1 asır lazımsın gitcemiz gelcemiz çok yer var bekliyorum :cat::bounce:

Son düzenleme:
ya valla kanka sen bana net bişey demedin ondan yazmadın ama sen bilirsin ama başkalarıyla olan promlemin varsa bilmem neyse kendine iyi bak kardeşim:cat:

olsun dostum sorun yoq inşallah başka bir ortamda görüşürüz..zaten nargile margile sevmedim ben..kopmalı müzikli bir ortam olursa orda görüşürüz inşallah
sende kendine iyi bak dostum...
Tekrar Herkezin bayramı mübarek olsun

yinede bekleriz kardeşim anlıyorum ben seni başka ortamı biz yaratırız iyi bak kendine iyi bayramlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar