..::[İstanbul-MT]::. Hadi Bayramlaşmaya 23.12.2007 Pazar Tophane Buluşması Saat 19.30

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben zaten şaka yaptım aye burak harıcınde kımseyle tanısamadımkı bı pınar tugce gkn ıle tanıstım oda sadece tokalastık hatta bı kaç kısı ıle daha tokalastım ama tanımıyorum :) sonra ben baska yere gectım ark ıle daha sonra sız hep beraber oturdunuz fakat baktımda şöle bı yer yoktu o yuzden sohbet olmadı kımseylen :) burak kardeşimizle konustuk bıraz

dışardaki zx6 siyah her kımınse yandım fakat :queen: bende alıcamda allahın ızınıyle zx6 :queen:

Kısların arasından çıkmıyoki, mecburen Gökhan'la da tanışmak zorunda kaldın demi:queen:

Neco'nun motoru, bende selesine hastayım:cherry:

Senin ayağına sağlık Burak, teşekkürler:)

magma ve nickini anlamadığım diğer arkadaş :silent: sizlerle tanıştığıma memnun oldum ne de olsa racing havası abi başka oluyor :queen:

ve ve ve üşenmeyip bu soğukta gelen bütün arkadaşlar.. sizlerle beraber olmak her zmn olduğu gibi güzeldi..

en kısa zmnda görüşmek ümidiyle.. siz hala oturun ben uyucam :queen:

Bayram şekerleri ve muhabbet için teşekkürler, diğer arkadaşlar Necmettin (Neco) ve arkadaşı sanırım Alpin di adı ve yol yorgunluğu ile doğruca tophaneye gelen ümmet abiye de fotoğraflar ve sohbet için ayrıca teşekkürler.:)

ben aynı davranışımı tekrarlayarak astsolistler gibi sonradan geldim :D muhabbet çok güseldi yaa. gerçi kalkmamıza yakın pınar saolsun 5 harflilerden bahsederek beni tribe soktu ama canı saolsun ben onu ölede kabulleniyorum :D

ümmet abi umarım sorunsuz warmışsındır evine yolda bi problem çıktımı?

ayrıca beraber gitme kararı alıp yolda erinçle beni arkada bırakan selime ve muharreme teşekkürü bir borç bilirim :D erinçin stop lambası yanmıodu bi ara kenara çektik ilerde bekliolardır die düşündük ama ekti bizi kalleşler :D:D:D

bu arada nickimi deiştirme kararı aldım ister role deyin ister rula farketmez artık ben rolantiye aldım :D

ben zaten şaka yaptım aye burak harıcınde kımseyle tanısamadımkı bı pınar tugce gkn ıle tanıstım oda sadece tokalastık hatta bı kaç kısı ıle daha tokalastım ama tanımıyorum :) sonra ben baska yere gectım ark ıle daha sonra sız hep beraber oturdunuz fakat baktımda şöle bı yer yoktu o yuzden sohbet olmadı kımseylen :) burak kardeşimizle konustuk bıraz

dışardaki zx6 siyah her kımınse yandım fakat :queen: bende alıcamda allahın ızınıyle zx6 :queen:

abi ayağına sağlık tekrardan ilgilenemediğim için çok çok özürdilerim affet:salut::rendeer: maç günü hep böyle oluyo telefisi en kısa zamanda iyi bak kendine :rendeer:

GKN

abi bak sennle tokalaşmak için brbrni parcalayanlar bile vardı:p
orda memul meul bakan delimavili işte kırmızılı
s6301299np6.jpg

oolüm göbeemin olmadıı fotoları koysana:p
hem delimaviliyi göstermek istiyosan kişiliğini ve tercihlerini anlatan çok ii fotolar çektiini hatırlıyorum:queen:

Valla tebrikler ve geçmiş bayaramınız kutlu ola...
Tophane diyeyola çıktım ... :)
Kağıthane de istikamet değişti ... :)
Kısmet başka baharlara ...

Çok güzel geçmiş
her zamanki gibi .... :)
Allah muhabbetleri bozmaya :)

ben aynı davranışımı tekrarlayarak astsolistler gibi sonradan geldim :D muhabbet çok güseldi yaa. gerçi kalkmamıza yakın pınar saolsun 5 harflilerden bahsederek beni tribe soktu ama canı saolsun ben onu ölede kabulleniyorum :D

ayrıca beraber gitme kararı alıp yolda erinçle beni arkada bırakan selime ve muharreme teşekkürü bir borç bilirim :D erinçin stop lambası yanmıodu bi ara kenara çektik ilerde bekliolardır die düşündük ama ekti bizi kalleşler :D:D:D

bu arada nickimi deiştirme kararı aldım ister role deyin ister rula farketmez artık ben rolantiye aldım :D

kardeşim biz seni her nickle severiz seni ayağına sağlık

gkn abim ayağına yüreğine sağlık kızların hesabını sonra sorcam ben sana koca göbekli seni fotoyu bile kaplamış:)

abi selim onden gitti ben onu takip ettim aslında ışıga takıldınız sandım bn bayada yavas gittik ama durup beklicek yerleri gecmiştik:rendeer:

ksura bakmayı ben gelemdım bendfe eskı arkadaslarla dsarı cıktm eğledndık bıorz :D

abi selim onden gitti ben onu takip ettim aslında ışıga takıldınız sandım bn bayada yavas gittik ama durup beklicek yerleri gecmiştik:rendeer:

ya ben arkaya baktım sürekli zaten 80 le geldik.siz yanyana geliyodunuz ya,araba gibi gözüküyodunuz.bende sizi hep arkamızdanız zannettim.tabi bunu anadolu yakasına geçince farkettim:)kusura bakmayın.:)

bu arada muharrem bi yalnışlık yapıp e-5 yerine temden gittik yolu uzattık:)kusura bakma oda akşam gezmesi oldu:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahahahha çok komik ya evet doğru slmlaşırken bırılerı cekmıstı ama kım cekmıstı bılmıyorum :) yanlız komık cıkmısım ben puahhaa

neco kım yaa ?? :queen:

ıstburak kardeım ne demek yaa olurmu öle şey hangı bırıyle ılgılıneceksın zaten :queen: tabı bır dahakı sefere telafı edersın bır sekılde :cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Utanmadan 80'le gidiyoduk diyolar bide, bu Muharrem canlısı birini daha katmış peşine 180'le teker yaparak köprüden geçti, arkalarından 45dk sonra 2 motorlu efendi sürücü gördüm, sanırım söz veripte ektikleri arkadaşlardı:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar