[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi ayıp ediyosun ben de şakaya gelmiyosam ne diyim artık...
hafta sonları bizimkilerin aktivitelere takılıyoruz...
kimse yoksa çekmeceye iniyorum...

bende cuma günü süpermotomu muayeneye götürdüm hadımköye, muayeneden sonra gsxr 1000 k-7 ve süpermotoyla çorluya gittik, müthiş rüzgar ve fırtına vardı, hava çok güzeldi bu arada istanbula hoş geldin yazısını kınalıya taşımışlar:queen: k-7 le 299 u iki kere görebildim çok rüzgar vardı.

dün iki tane kötü haber duyduk çok üzüldük kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum :(

bende cuma günü süpermotomu muayeneye götürdüm hadımköye, muayeneden sonra gsxr 1000 k-7 ve süpermotoyla çorluya gittik, müthiş rüzgar ve fırtına vardı, hava çok güzeldi bu arada istanbula hoş geldin yazısını kınalıya taşımışlar:queen: k-7 le 299 u iki kere görebildim çok rüzgar vardı.

güzel bir hafta sonu olmuş anlaşılan...
abi tabelanın hasreti çekiyosan senin için araklarım ayıp ediyosun...

Son düzenleme:

bu ikiliyi gözüm bir yerden ısırıyor ama...

ısırcam ben seni ilk gördüğüm yerde merak etme... :cherry: :mrgreen:

hadi hayırlısı bakalım inşallah :wiinkk:

benimde benimde :queen:

evet ya inşallah :silent:

söle o serseriye cbr125 alsın sana...

o önce bir kendi motorunu düzeltsinde sonra bana sıra gelir elbet hem ben kendi motorumu kendim alabilirm :bounce: :cherry: ::miiz1:: ::lac::

tvs den memnunmusun, servise nereye gidiyorsun?

süpersin:cat: ayda bir gaz çekip tabelayı göremezsem hastalanıyorum. tabelayı benim evin oraya dikersen en çok eşim sevinir bu işe:queen:

ayıp ediyosun abi .....

ısırcam ben seni ilk gördüğüm yerde merak etme... :cherry: :mrgreen:

evet ya inşallah :silent:

o önce bir kendi motorunu düzeltsinde sonra bana sıra gelir elbet hem ben kendi motorumu kendim alabilirm :bounce: :cherry: ::miiz1:: ::lac::

ben sizi kastedmedim canımcım....

Son düzenleme:
tvs güzel motor titreşim sorunu olmasa çok daha iyi olucak servislerin çoğuna gittim servislerden çok memnun olduğum sayılamaz

ilk geldiğinde bende test ettim, çok haklısın 100 km. den sonra çok vibrasyona biniyor. güçlü ekonomik motosiklet ama vibrasyon servis ve yedek parça biaz sorun bu markada.
güneşlide oktay motoru denedin mi?

ilk geldiğinde bende test ettim, çok haklısın 100 km. den sonra çok vibrasyona biniyor. güçlü ekonomik motosiklet ama vibrasyon servis ve yedek parça biaz sorun bu markada.
güneşlide oktay motoru denedin mi?

zaten bi orası hoşuma gitti ama fırsat olmuyo o taraf bana baya ters gelio yağını da artık mobil 1 kullanıyorum yağı yanımda götürdüğümden servisler uyuz oluyo :)
10000 deyim daha yedek parça sıkıntım olmadı açıkçası bi tek yağ yağ filtresi yola devam

Son düzenleme:
zaten bi orası hoşuma gitti ama fırsat olmuyo o taraf bana baya ters gelio yağını da artık mobil 1 kullanıyorum yağı yanımda götürdüğümden servisler uyuz oluyo :)
10000 deyim daha yedek parça sıkıntım olmadı açıkçası bi tek yağ yağ filtresi yola devam

aynen bende yanımda götürüyom :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar