[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kimsenin evine ekmek getirmesin bir şey demiyoruz demeyede hakkımız yok herkez bir işler yaparak çalışarak evine ekmek götürüyor ve evinede ekmek götürmesi içinde canavar olmasına gerek yok. Haklısın halkımızın bizi canavar olarak görmesini ama biz canavar değiliz çoğu topictede bunu belirtmeye çalışıyoruz biz motosiklet tutkunlarıyız canavar değil ben buna istinaden silerseniz iyi olur dedim silmezsenizde siz bilirsiniz ...:cat:

dursun öyle okuyunca insanların dikkatlerini çekiyor, onların hakkını ben çok yerde savunuyorum emin olun arkadaşlar ulaşa bildiğim yerlere sesimi ulaştırmaya çalışıyorum yazı yazıp mail atıyorum, çalıştığım şirket büyük bir holding firma olarakta çok güçlü konum olarakta bütün imkanlarımı kullanıyorum,
ben bu yazıyı okuyan motorcu arkadaşlarımızın canavar kelimesini kötü algılıyacağını düşünmüyorum.
nihayetinde bende motor sever bir insanım.
böyle çıkış yapıp savunmanız hoşuma gitti keşke herkez böyle duyarlı olabilse:cat:

dursun öyle okuyunca insanların dikkatlerini çekiyor, onların hakkını ben çok yerde savunuyorum emin olun arkadaşlar ulaşa bildiğim yerlere sesimi ulaştırmaya çalışıyorum yazı yazıp mail atıyorum, çalıştığım şirket büyük bir holding firma olarakta çok güçlü konum olarakta bütün imkanlarımı kullanıyorum,
ben bu yazıyı okuyan motorcu arkadaşlarımızın canavar kelimesini kötü algılıyacağını düşünmüyorum.
nihayetinde bende motor sever bir insanım.
böyle çıkış yapıp savunmanız hoşuma gitti keşke herkez böyle duyarlı olabilse:cat:

Çalıştığım şirketede çok kurye gelip gidiyor onların o ıslanmış halini o üşümüş halini ben çok kere şahit oldum ayak üstü hemen hemen her gelen kurye arkadaşla bilgi alış verişim oldu . Demek istediğim kuryeci arkadaşlarında sorunu oluyor ama Varsın motosikletçileri canavar görsün halkımız önemli olan bizim canavar olmadığımızı kanıtlamak :cat::rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar