ÇAğla bir sade kahve yollarmısın bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır yani:queen:
ÇAğla bir sade kahve yollarmısın bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır yani:queen:
Biz kimsenin evine ekmek getirmesin bir şey demiyoruz demeyede hakkımız yok herkez bir işler yaparak çalışarak evine ekmek götürüyor ve evinede ekmek götürmesi içinde canavar olmasına gerek yok. Haklısın halkımızın bizi canavar olarak görmesini ama biz canavar değiliz çoğu topictede bunu belirtmeye çalışıyoruz biz motosiklet tutkunlarıyız canavar değil ben buna istinaden silerseniz iyi olur dedim silmezsenizde siz bilirsiniz ...:cat:
ne kahvemi yollasın yaaaaa biz tükkaana kadar gittik bi çay bile vermedi...
çayın hiç hatrı yokmuş demekki![]()
verdinmi ki hatrı olsun...
ah kafam ahhh çayı yudumlarken çeksene fotografını akıl edemedim işte![]()
selam mın alüyküm![]()
aleyküm selam ihtiyar...
koy kızım geldiğimde çektiğin resmi koy...
hadi maçan yiyosa koy...
ben öğretirim ablası ona.:mrgreen:
aleyküm selam ihtiyar...
koy kızım geldiğimde çektiğin resmi koy...
hadi maçan yiyosa koy...
selam mın alüyküm![]()
hoşgeldin gürkan nerelerdesin?
peki akşama atarım fotoğrafı :bounce:
dursun öyle okuyunca insanların dikkatlerini çekiyor, onların hakkını ben çok yerde savunuyorum emin olun arkadaşlar ulaşa bildiğim yerlere sesimi ulaştırmaya çalışıyorum yazı yazıp mail atıyorum, çalıştığım şirket büyük bir holding firma olarakta çok güçlü konum olarakta bütün imkanlarımı kullanıyorum,
ben bu yazıyı okuyan motorcu arkadaşlarımızın canavar kelimesini kötü algılıyacağını düşünmüyorum.
nihayetinde bende motor sever bir insanım.
böyle çıkış yapıp savunmanız hoşuma gitti keşke herkez böyle duyarlı olabilse:cat:
selam mın alüyküm![]()
hadi ben kaçar eve geciyorum herkeze iyi akşamlar...
biri bana anlatabilirmi nasıl gidiyor garipçe![]()