[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar uyarma ihtiyacı duyuyorum geliçek arkadaşlar artıları dahil kask takmadan aramıza katılamıyacaklardır bilginiz olsun:)

abi asıl komık olanda bugun bız 2kask gıttık feyizogluna bı kask kendıme aldım 3kaskla gerı donduk resmen komedıydı ama kolumu hıssetmıorum kaskı tasımaktan ama guvenılır olsun dıe gıderken 2kask gıttık ben bılmezmıydım şişliye kasksız gıdıpte ordan aldıgımı takmayı ama onemlı olan guvenlık

hoşgeldinnn :rendeer:

hoşpulduk cagla aplaa :queen::rendeer:

Son düzenleme:
aldınızmı motoru? arkadaşına kazasız belasız kullanmasını dilerim :rendeer:

aldık aldık cnm rahatladı oda artık eski sahibi sorun yaratamayacak ama ben yaratıcam ona ehliyetini alana kadar bu günlük bıraktım motoru göstermesi için bi tanıdığına bırakıcakmış perşembe getirecek geri ondan sonra ben yardımcı olucam bakalım :cat:

ben çıkıyorum şimdi dikkat edin kendinize akşam dewam ederiz..
bu arada totomda halen daha motorun titremesini hissediyorum oda başka bi konu

Son düzenleme:
abi asıl komık olanda bugun bız 2kask gıttık feyizogluna bı kask kendıme aldım 3kaskla gerı donduk resmen komedıydı ama kolumu hıssetmıorum kaskı tasımaktan ama guvenılır olsun dıe gıderken 2kask gıttık ben bılmezmıydım şişliye kasksız gıdıpte ordan aldıgımı takmayı ama onemlı olan guvenlık

hoşpulduk cagla aplaa :queen::rendeer:

başkası için değil kendin için takacaksın biliyorsun o anda o kask senin hayatını kurtarır :rendeer:

ne laf ettim be:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aldık aldık cnm rahatladı oda artık eski sahibi sorun yaratamayacak ama ben yaratıcam ona ehliyetini alana kadar bu günlük bıraktım motoru göstermesi için bi tanıdığına bırakıcakmış perşembe getirecek geri ondan sonra ben yardımcı olucam bakalım :cat:

ben çıkıyorum şimdi dikkat edin kendinize akşam dewam ederiz..

hayırlı olsun sımdıden ama ne olur ne olmaz ne kadarda ıyı bılse ehlıyetsız kullanmasın ya bu arada gorusuruz

başkası için değil kendin için takacaksın biliyorsun o anda o kask senin hayatını kurtarır :rendeer:

ne laf ettim be:bounce:

wallaha guzel konustun abi he ama mantıklı tabikii:queen:

üsttekilerde bugun aldıklarım evlat acısı gıbı koydu fıyatın toplamı ama hayatımdan degerlı degıl 3-5kagıt parcası

Son düzenleme:
hayırlı olsun stone :cat:

vayyy 100. sayfadayız hadi hayırlısı bakalım :şampanyapatlatansmili: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun stone :cat:

vayyy 100. sayfadayız hadi hayırlısı bakalım :şampanyapatlatansmili: :p

patlatalım gercegını yaaa :D 12nisana kadar daha kac 100ler gececek cagla apla bua rada soledım unuttun benım adımda aydın :queen:

Son düzenleme:
selam millet

kendimi seviyorum yaa 2000. mesaj benden cadı hediyemi isterim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar