[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üüff korkut abiiii mutluluğu darülaceze de ara yamyamlarda değil :)

ben lafı ortaya atarıım sonrada yatarım hadi iyi geceler cevapları pm den atın bilenlere sanal kask hediyee :)

maşallahınız var bayağı kalabalıkmışsınız eğer bende gelirsem bu geziye yanımda 3 resmi arkadaşımıda getiririm motorize polis eskortuyla gidermiyiz Garipçeye ne dersiniz:wiinkk:

forsunuz olur hem:p ama ben gelirsem:p

yalnız tek sorun var orası cenderme bölgesiydi değilmi:silent:eek:raya görevlendirme çıkaramam pardon bizim fors yatar:p

slm nbr.............................

İyidir nasıl olsun şirketteyim sabaha kadar:pr:

maşallahınız var bayağı kalabalıkmışsınız eğer bende gelirsem bu geziye yanımda 3 resmi arkadaşımıda getiririm motorize polis eskortuyla gidermiyiz Garipçeye ne dersiniz:wiinkk:

yalnız tek sorun var orası cenderme bölgesiydi değilmi:silent:eek:raya görevlendirme çıkaramam pardon bizim fors yatar:p

Sen merak etme bizim mt forsu kendine yeter dert etme sen:cat:

Son düzenleme:

sarıyere kadar eşlik etseler aslında iyi olur hem yogun şehir trafiginde rahat ederiz.

ben geldim dostlar :rendeer:

selam millet

kendimi seviyorum yaa 2000. mesaj benden cadı hediyemi isterim

iyi sana bi hedaye ayarlarız artıkın :cherry:

vayy matematik mi tartışıyoruz :) sizi bir paradox a sokarım çıkamassınız :)

paradox değil ama şimdilik idare edin :) Dedem den alıntıdır hee ona göre

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/58213-bilene-kask-hediye.html

topikte vedim cevabımı ama burdanda yazıyım
eceli ile ölsün diye serbestmi bırakmış dogrumu hee dogrumuuu kazandımmı kaskııı :queen:

canım benim sen gelde forsa gerek yok :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar