offf ya ama insana bir hayır işletmiyorsunuz olmaski böyle sevap istiyorum
olmaz çünkü senin söylediğini yamyam adama yapabilir öyle bişey olmalıki yamyam adama yapamamalı![]()
Yapsın belki adam mutlu olur
offf ya ama insana bir hayır işletmiyorsunuz olmaski böyle sevap istiyorum
olmaz çünkü senin söylediğini yamyam adama yapabilir öyle bişey olmalıki yamyam adama yapamamalı![]()
üüff korkut abiiii mutluluğu darülaceze de ara yamyamlarda değil![]()
ben lafı ortaya atarıım sonrada yatarım hadi iyi geceler cevapları pm den atın bilenlere sanal kask hediyee![]()
Selam Banu:rendeer:
Ne sevabı ALLAH ALLAH:silent:
Selam Hasan :rendeer:
Selam Banu:rendeer:
slm nbr.............................
maşallahınız var bayağı kalabalıkmışsınız eğer bende gelirsem bu geziye yanımda 3 resmi arkadaşımıda getiririm motorize polis eskortuyla gidermiyiz Garipçeye ne dersiniz:wiinkk:
forsunuz olur hemama ben gelirsem
yalnız tek sorun var orası cenderme bölgesiydi değilmi:silentraya görevlendirme çıkaramam pardon bizim fors yatar
![]()
maşallahınız var bayağı kalabalıkmışsınız eğer bende gelirsem bu geziye yanımda 3 resmi arkadaşımıda getiririm motorize polis eskortuyla gidermiyiz Garipçeye ne dersiniz:wiinkk:
yalnız tek sorun var orası cenderme bölgesiydi değilmi:silentraya görevlendirme çıkaramam pardon bizim fors yatar
![]()
sarıyere kadar eşlik etseler aslında iyi olur hem yogun şehir trafiginde rahat ederiz.
getir bırak 2 gün sonra alırsın full temizlik 50ytl bari böyle yolumuzu bulalım.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:yuuhh hasan yaaa
gel benimkinede el at bari işin yok nasılsa![]()
ya hasan hala motorumu temızlıyorsun.
sanada selam melam denize şirine)
getir bırak 2 gün sonra alırsın full temizlik 50ytl bari böyle yolumuzu bulalım.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yarın büyük ihtimal biter.
selam millet
kendimi seviyorum yaa 2000. mesaj benden cadı hediyemi isterim
vayy matematik mi tartışıyoruzsizi bir paradox a sokarım çıkamassınız
paradox değil ama şimdilik idare edinDedem den alıntıdır hee ona göre
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/58213-bilene-kask-hediye.html
![]()