khutuck teşekkürler fotograflar için sende gelsene bidaha görmüş olursun garipçeyi
aparat hoşgeldin![]()
hoş buldum
khutuck gelirse ben gelmem ama Çağla:queen:
emre gelmezse ben gelmem
Son düzenleme:
khutuck teşekkürler fotograflar için sende gelsene bidaha görmüş olursun garipçeyi
aparat hoşgeldin![]()
khutuck gelirse ben gelmem ama Çağla:queen:
Bu sarmalarda yalan olmaz inşallah![]()
hoş buldum
emre gelmezse ben gelmem![]()
el fenerlerinizi yanınıza alın arkadaşım napalım elektrik faturası çok geliyo :queen::queen:
ohooo nasıl misafirperverlik bu böyle bak dilaverlere burçinlere malzemeden çalmadan bol bol yaptılar herbişeylerden :cat:
ulen ulen sen yok musun seeenn :mrgreen:
gelmicek emre yok ben gelicem bi tek hadi bakalım gelme de görim seni hadi hodri meydan![]()
napalım arkadaşım o kuyuyu aydınlatmak kolaymı sanıyosun![]()
ben daha önce bikaç sefer gittim, çok güzel bi yer. garipçe de balık keyfinden sonra rumeli fenerindeki çay bahçesinde karadeniz ve boğaz manzarası eşliğinde çay yudumlamak da ayrı bir keyifuyarsa bende gelebilirim, gerçi daha çok zaman var
![]()
yokya emre gelmeyecek sen gelecen yemesler canım bacaklarını kırar emre senin nereye gidiyon sen herifin olmadan:queen::queen:
neden al 2 tane ampül yeter daha ne istedikki :queen:
umarım gelebilirsin bakarsın bizde sonrasında bi rumeli yaparız belli mi olur :cherry:
oraya gidip de çay keyfi yapmadan dönmek ayıp olurbu gidişle havalar anca o zaman düzelir korkarım, paso yağmur yahuu
ale:
ben güneş duası etmeye başladım bile![]()
süpürgenle göklere çıkıp şu bulutları bi iteleyiversen olur bu iş :cherry:
Geziye gelmek için sponsor işte
Kanuni ile geleceğimize aprilia ile gelelim diye :queen:
bencede biz onlardan daha deli çıkarız testlerde :queen:
yalan olcak tabiki bu stoneofdeath yolda gelırken hepsını yer size bişi kalmaz xD
bu gidilcek yer ne tarafta kalıo =) avcılara kac km uzaklıktadır ?
böyle küçük şeylerle ugraştırmayın beni :cherry:
ooo iki tane pil alıp takıcan fenerine alttarafı ilkay... bana kuyuya trafo kurdurtmana gerek yokki şimdi![]()
yokya emre gelmeyecek sen gelecen yemesler canım bacaklarını kırar emre senin nereye gidiyon sen herifin olmadan:queen::queen:
sarıyer nerdebu arada gıdecegımız yer sarıyerden sonra 9km daha yane anlıcan avcılara baya uzak gıderken ben senı alırım
sarıyer nerdebildiğim yer ortaköy ordan sole kac km
![]()