[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben daha önce bikaç sefer gittim, çok güzel bi yer. garipçe de balık keyfinden sonra rumeli fenerindeki çay bahçesinde karadeniz ve boğaz manzarası eşliğinde çay yudumlamak da ayrı bir keyif :) uyarsa bende gelebilirim, gerçi daha çok zaman var :)

ulen ulen sen yok musun seeenn :mrgreen:
gelmicek emre yok ben gelicem bi tek hadi bakalım gelme de görim seni hadi hodri meydan :p

yokya emre gelmeyecek sen gelecen yemesler canım bacaklarını kırar emre senin nereye gidiyon sen herifin olmadan :p:queen::queen:

ben daha önce bikaç sefer gittim, çok güzel bi yer. garipçe de balık keyfinden sonra rumeli fenerindeki çay bahçesinde karadeniz ve boğaz manzarası eşliğinde çay yudumlamak da ayrı bir keyif :) uyarsa bende gelebilirim, gerçi daha çok zaman var :)

umarım gelebilirsin bakarsın bizde sonrasında bi rumeli yaparız belli mi olur :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geziye gelmek için sponsor işte :p
Kanuni ile geleceğimize aprilia ile gelelim diye :queen:

banada laf geldı bu arada :queen:

bencede biz onlardan daha deli çıkarız testlerde :queen:

o garanti canımmm :queen::queen:

yalan olcak tabiki bu stoneofdeath yolda gelırken hepsını yer size bişi kalmaz xD
bu gidilcek yer ne tarafta kalıo =) avcılara kac km uzaklıktadır ?

hahaha olum varyaaa :queen: ben getıroum olum getırmesem yerdim :queen: bu arada gıdecegımız yer sarıyerden sonra 9km daha yane anlıcan avcılara baya uzak gıderken ben senı alırım :cherry::wiinkk:

böyle küçük şeylerle ugraştırmayın beni :cherry:

bulutları ortadan komple kaldır ozaman :queen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar