[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çatlatacaklar adamı süpriz süpriz diye :p

3 kg luk süprizmi olur hiç :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cadde qüzeLLEri NErDeLEr AcaBa :}

arkadaşlar hepinizi şimdiden çok özleyeceğim.kısmet;mt yolculuğu da bu kadarmış...kendime mukayet olmadım,sataştım el kol yaptım dil çıkardım.:salut:
sizleri hiç unutmayacağım...herkesi çok seviyorum
ELVEDA...... ::xs22::

arkadaşlar hepinizi şimdiden çok özleyeceğim.kısmet;mt yolculuğu da bu kadarmış...kendime mukayet olmadım,sataştım el kol yaptım dil çıkardım.:salut:
sizleri hiç unutmayacağım...herkesi çok seviyorum
ELVEDA...... ::xs22::

nere gidiyon gızzz :salut:
yatıyonmu yoksa :p

cadde qüzeLLEri NErDeLEr AcaBa :}

kıllı cadde güzelleri geldi ahaa...
söle bakem ne dicen :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yaşayan kımse varmıııı ;?????

güncel.....

BİZDE BEYAZ GELİNİMLE GELMEYİ ÇOK İSTİYORUZ AMA İNSALLAH Bİ AKSİLİK CIKMAZDA RAHAT RAHAT GELİRİZ
my.php
[/URL][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
inş aramızda gormekten mutluluk duyarızz

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya bende cok ıstıodum erken gelmesını ama gelmesın benım mtoroun durumu vahim :p 12nisanda fırtına kopcakmıs 23nısanda gıdelım hem cocuk bayramını kutluoruz deriss :p

yahu bu nerde çokluk orda .okluk felsefesine takıldım biraz fazlamı kalabalık olunacak ne

ne yemeği rahat yiyeceğiz ne muhabbet edilebilecek galiba görünen köy bu

ha ne olur siz kaynaşırsınız orda hatta hızınızı alamayıp kendinize yeni bir site kurarsanız şaşırmam

www.motokikirik.com:P

günaydınlar herkese

çok yorgunum, uykusuzum ama muhteşem bi akşam ve neredeyse sabahın ilk saatleriydi

Yeşim ablama öncelikle harika meksika usulü kurufasulyesi-soslu mevsim salatası ve pilavı; ardından balkondaki bol köpüklü türk kahvesi ve sohbeti; en sonunda ise muhteşem kakaolu keki, vişneli cheesecakei, mısırunlu böreği, ve elmalı tartı için çooooook teşekkür ederim :) :rendeer:

ayrıca muhteşem sohbetleri ve misafirperverlikleri için Yeşim ablaya ve Emre abiye teşekkür ederim :rendeer::rendeer:

günaydınlar herkese

çok yorgunum, uykusuzum ama muhteşem bi akşam ve neredeyse sabahın ilk saatleriydi

Yeşim ablama öncelikle harika meksika usulü kurufasulyesi-soslu mevsim salatası ve pilavı; ardından balkondaki bol köpüklü türk kahvesi ve sohbeti; en sonunda ise muhteşem kakaolu keki, vişneli cheesecakei, mısırunlu böreği, ve elmalı tartı için çooooook teşekkür ederim :) :rendeer:

ayrıca muhteşem sohbetleri ve misafirperverlikleri için Yeşim ablaya ve Emre abiye teşekkür ederim :rendeer::rendeer:

Yedigin ictigin sende kalsin gezip gordugunu anlat derler ya hani...valla kahvaltida etmedim bak ozenmedim dersem yalan olcak ne kadar cok cesit yapmislar eminim guzeldir...
:salut:

günaydınlar herkese

Akşam sizi çok bekledik caddebostanda bir şeyler getirselerde yesek :queen: Taaa avrupadan kalkıp gelmişiz ulaaaaa Caddebostanın müdavimleri yok gelecek olanlarda gelmedi ... sizde gelmediniz karşının misafirperliği çok güzeldi yaniii :salut:

Yedigin ictigin sende kalsin gezip gordugunu anlat derler ya hani...valla kahvaltida etmedim bak ozenmedim dersem yalan olcak ne kadar cok cesit yapmislar eminim guzeldir...
:salut:

güzel ne kelime muhteşemdi :)

Akşam sizi çok bekledik caddebostanda bir şeyler getirselerde yesek :queen: Taaa avrupadan kalkıp gelmişiz ulaaaaa Caddebostanın müdavimleri yok gelecek olanlarda gelmedi ... sizde gelmediniz karşının misafirperliği çok güzeldi yaniii :salut:

korkut abi biz zaten yeşim ablaya gittigimizde saat 10 olmuştu
o yüzden
sizleri maç sonrası davet ettik ama gelen olmadı normalde çaya beklemiştik sizi
baktık gelen yok dedik aman ye gitsin :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar