bu akşam büğük süpriz ler var geç kalmayın derim 
bu akşam büğük süpriz ler var geç kalmayın derim![]()
3 kg yeter mi?????
cadde qüzeLLEri NErDeLEr AcaBa :}
arkadaşlar hepinizi şimdiden çok özleyeceğim.kısmet;mt yolculuğu da bu kadarmış...kendime mukayet olmadım,sataştım el kol yaptım dil çıkardım.:salut:
sizleri hiç unutmayacağım...herkesi çok seviyorum
ELVEDA...... ::xs22::
cadde qüzeLLEri NErDeLEr AcaBa :}
yaşayan kımse varmıııı ;?????
güncel.....
var olmazmı![]()
günaydınlar herkese
çok yorgunum, uykusuzum ama muhteşem bi akşam ve neredeyse sabahın ilk saatleriydi
Yeşim ablama öncelikle harika meksika usulü kurufasulyesi-soslu mevsim salatası ve pilavı; ardından balkondaki bol köpüklü türk kahvesi ve sohbeti; en sonunda ise muhteşem kakaolu keki, vişneli cheesecakei, mısırunlu böreği, ve elmalı tartı için çooooook teşekkür ederim:rendeer:
ayrıca muhteşem sohbetleri ve misafirperverlikleri için Yeşim ablaya ve Emre abiye teşekkür ederim :rendeer::rendeer:
günaydınlar herkese
çok yorgunum, uykusuzum ama muhteşem bi akşam ve neredeyse sabahın ilk saatleriydi
Yeşim ablama öncelikle harika meksika usulü kurufasulyesi-soslu mevsim salatası ve pilavı; ardından balkondaki bol köpüklü türk kahvesi ve sohbeti; en sonunda ise muhteşem kakaolu keki, vişneli cheesecakei, mısırunlu böreği, ve elmalı tartı için çooooook teşekkür ederim:rendeer:
ayrıca muhteşem sohbetleri ve misafirperverlikleri için Yeşim ablaya ve Emre abiye teşekkür ederim :rendeer::rendeer:
Yedigin ictigin sende kalsin gezip gordugunu anlat derler ya hani...valla kahvaltida etmedim bak ozenmedim dersem yalan olcak ne kadar cok cesit yapmislar eminim guzeldir...
:salut:
Akşam sizi çok bekledik caddebostanda bir şeyler getirselerde yesek :queen: Taaa avrupadan kalkıp gelmişiz ulaaaaa Caddebostanın müdavimleri yok gelecek olanlarda gelmedi ... sizde gelmediniz karşının misafirperliği çok güzeldi yaniii :salut: