[İstanbul MT] ATV'lerle Safariye Çıkıyoruz (9 Mart Pazar)

benide yaz diyecem ama ehliyetim yok aslinda gelsem bişey olmaz ya:) he mete abi olurmu:p olmaz de olmaz:)

merhaba bende gelmek istiyorum eğer kontejanımız varsa benide ekleyin aksi takdirde apache mi atv lerin peşine sürerim haberiniz olsun

benide yaz diyecem ama ehliyetim yok aslinda gelsem bişey olmaz ya:) he mete abi olurmu:p olmaz de olmaz:)

Motorsuz gelicekler ile birlikte otobüsle gelebilirsin...

merhaba bende gelmek istiyorum eğer kontejanımız varsa benide ekleyin aksi takdirde apache mi atv lerin peşine sürerim haberiniz olsun

Kontenjanımız tabiki müsait, 30 kişiye kadar yolu var :p
Ekledim listeye orada görüşmek üzere :rendeer:

yaaa haluk orda karnımız acıkırsa ne yerizzz var yicek alabilcemiz biyer

abi otobüsle sarmazki ya ehliyeti olupta motoru olmayan varsa benim motorla gidelim beraber:) ben tuzlada oturuyorum: yolu bilmesi zorunludur:):)

aslında cross motoru olanlar kendi araçlarıylada araziye dalabilirler

olüm bana cross deme deliriyorum crosslara :queen:

yaaa haluk orda karnımız acıkırsa ne yerizzz varmı yicek alabilcemiz biyer

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Abi koptum ya :mrgreen:

Burak abi sanki Ağrı dağına çıkıyoruz he :mrgreen: kamp kurcaz orda :queen:

Euheue :) abi ATV Parkurunun Cafesinde Yemek yiyebilirmişiz, Nargileside varmış.. :cat:

Ama biri mangal getirirse süper olur kanımca :p

giderken benide al ya:) ben gelirim eren köye trenle benzin yari yariya:queen::queen::queen:

kardeş senin ehliyetin yok bende henüz acemiyim henüz hiç artçı almadım biraz daha tecrübem artsın 2 kişi bilen çekerim benzin sorun diğil ama uzun mesafede ilk artçım olmak istemessin sanırım :)

1-waggas
2-The Massacre
3-sedat2020
4-Ben

Otobüsle gidicez :) otobüsle gelicek olan varsa ulaşsın bana :cat:

GKN

Anadolu yakası toplanma yeri İçerenköy Carrefour önüdür, karışıklık olmasın diye otoparkın içinde buluşulunacak.
3. Girişe yakın biyerlerde herkes birbirini görür umarım,
saat 11:30 da ordan hareket edilicek, saate uyamayıp geç kalanlar için istikametimiz, Carrefour-Tem-Kavacık şeklinde olucak

Avrupa yakasıda buluşup gelirse eğer saat 12:00 de onlarla Kavacık BP de buluşur gideriz. Münferit gelenler içinde olsa BP ye uğrarayacız:cat:

Toplu gitmenin daha keyifli olacağı kanısındayım, Anadolu feneri nin yolları Şile yolları tadında, bilginize:wiinkk:

Anadolu yakası toplanma yeri İçerenköy Carrefour önüdür, karışıklık olmasın diye otoparkın içinde buluşulunacak.
saat 11:30 da ordan hareket edilicek, saate uyamayıp geç kalanlar için istikametimiz, Carrefour-Tem-Kavacık şeklinde olucak

Avrupa yakasıda buluşup gelirse eğer saat 12:00 de onlarla Kavacık BP de buluşur gideriz. Münferit gelenler içinde olsa BP ye uğrarayacız:cat:

Toplu gitmenin daha keyifli olacağı kanısındayım, Anadolu feneri nin yolları Şile yolları tadında, bilginize:wiinkk:

ha gidiyoruz yani ((:):queen::queen:

brifing ve hazırlık aşaması 1saat sürer ama yinede geriye kalan 1saat için mantıklı bi rakam.hep beraber safariye çıkılabilseydi daha güzel olurdu ama neyse artık.bi aksilik olmazsa orda olacağım.

Teşekkürler Captain GKN :p

ha gidiyoruz yani ((:):queen::queen:

Cem abi biz 2 haftadır şakasınamı konu açıyoduk yani :p Tabiki de gidiyoruz :queen:

brifing ve hazırlık aşaması 1saat sürer ama yinede geriye kalan 1saat için mantıklı bi rakam.hep beraber safariye çıkılabilseydi daha güzel olurdu ama neyse artık.bi aksilik olmazsa orda olacağım.

Sitesinde brifing ve hazırlık toplam 30 dk yazıyor, yaklaşık 1.5 saat safari yapacağız :)
Ekledim listeye orada görüşmek üzere :rendeer:

o değilde 2 saat gezintiye benzin yetecekmi acep :) 7 litre alıormuş galiba onların yakıt deposu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar