merhaba bende gelmek istiyorum eğer kontejanımız varsa benide ekleyin aksi takdirde apache mi atv lerin peşine sürerim haberiniz olsun
benide yaz diyecem ama ehliyetim yok aslinda gelsem bişey olmaz yahe mete abi olurmu
olmaz de olmaz
![]()
merhaba bende gelmek istiyorum eğer kontejanımız varsa benide ekleyin aksi takdirde apache mi atv lerin peşine sürerim haberiniz olsun
aslında cross motoru olanlar kendi araçlarıylada araziye dalabilirler
yaaa haluk orda karnımız acıkırsa ne yerizzz varmı yicek alabilcemiz biyer
giderken benide al yaben gelirim eren köye trenle benzin yari yariya:queen::queen::queen:
1-waggas
2-The Massacre
3-sedat2020
4-Ben
Otobüsle gidicezotobüsle gelicek olan varsa ulaşsın bana :cat:
aslında araba kiralamak lazım40-50 lira günlüğü galiba ama o da pahalı oluor
B ehliyetin varsa kiralayalım :queen:
Anadolu yakası toplanma yeri İçerenköy Carrefour önüdür, karışıklık olmasın diye otoparkın içinde buluşulunacak.
3. Girişe yakın biyerlerde herkes birbirini görür umarım,
saat 11:30 da ordan hareket edilicek, saate uyamayıp geç kalanlar için istikametimiz, Carrefour-Tem-Kavacık şeklinde olucak
Avrupa yakasıda buluşup gelirse eğer saat 12:00 de onlarla Kavacık BP de buluşur gideriz. Münferit gelenler içinde olsa BP ye uğrarayacız:cat:
Toplu gitmenin daha keyifli olacağı kanısındayım, Anadolu feneri nin yolları Şile yolları tadında, bilginize:wiinkk:
Anadolu yakası toplanma yeri İçerenköy Carrefour önüdür, karışıklık olmasın diye otoparkın içinde buluşulunacak.
3. Girişe yakın biyerlerde herkes birbirini görür umarım,
saat 11:30 da ordan hareket edilicek, saate uyamayıp geç kalanlar için istikametimiz, Carrefour-Tem-Kavacık şeklinde olucak
Avrupa yakasıda buluşup gelirse eğer saat 12:00 de onlarla Kavacık BP de buluşur gideriz. Münferit gelenler içinde olsa BP ye uğrarayacız:cat:
Toplu gitmenin daha keyifli olacağı kanısındayım, Anadolu feneri nin yolları Şile yolları tadında, bilginize:wiinkk:
ha gidiyoruz yani ((:queen::queen:
brifing ve hazırlık aşaması 1saat sürer ama yinede geriye kalan 1saat için mantıklı bi rakam.hep beraber safariye çıkılabilseydi daha güzel olurdu ama neyse artık.bi aksilik olmazsa orda olacağım.
emin varsa ben yokum ( ciddiyim ) ((((((((((![]()